Elmeri Eronen: "Peräkkäiset pelit ovat mukava mauste"

LIIGA / Haastattelu
Elmeri Eronen pelaa Liigassa nyt kolmatta kauttaan.
Kuva © Timo Savela
Ässien ja TPS:n välinen keskiviikkokohtaaminen venyi otteluviivästyksen ja jatkoajan kanssa aina iltakymmeneen asti. Normaalista poikkeava valmistautuminen ei kuitenkaan tuottanut niin TPS:lle kuin Elmeri Erosellekaan suurta haittaa.

Ässien ja TPS:n toinen kohtaaminen kahteen päivään ei ollut kiihkeintä kiekkojuhlaa. Tunnilla viivästynyttä ottelua oli seuraamassa kiitettävät 4647 katsojaa, mutta suuria sykähdyksiä ei tarjoiltu.

Kotijoukkue voitti ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 3−2.

TPS:n puolustaja Elmeri Eronen ei ollut maansa myynyt hävityn ottelun jälkeen, mutta jatkoajalla tullut virhe kismitti.

− Lähtökohtaisesti odotimme tästä ottelusta totta kai kovaa taistelua, mitä se olikin. Peli oli tasaista, emmekä jääneet missään vaiheessa Ässien varjoon.

− Otimme jatkoajalla tyhmän jäähyn, kun meillä oli liikaa pelaajia kentällä. Siitä Ässät sitten pääsi ratkaisemaan ottelun, Eronen harmitteli.

Erosen mielestä perättäiset ottelut samaa joukkuetta vastaan ovat sopiva piriste kauteen, mutta Liigan otteluohjelma sai muilta osin pientä kritiikkiä.

− Ovathan tällaiset back-to-back-pelit mukava mauste kauteen. Joukkueet tuntevat hyvin toistensa pelityylin, kun kohdataan lyhyen ajan sisällä kahdesti.

− Otteluohjelman laatijat voisivat muuten suunnitella asiat paremmin. Meillä oli viime viikolla ainoastaan yksi ottelu, mutta tällä viikolla pelaamme sitten neljästi. En näe sitä hyvänä asiana, Eronen tuumi.

Ottelun viivästyminen ei ole kovin yleistä nykypäivänä, mutta se ei silti kauheasti hetkauttanut TPS:n valmistautumista. Tieto pelin siirtymisestä tunnilla eteenpäin saavutti joukkueen hyvissä ajoin.

− Kuulimme asiasta bussimatkan aikana, kun olimme itse asiassa jo aika lähellä Poria. Ei se viivästys silti asioita pahasti sotkenut, Eronen totesi.

− Alkuverryttelyt piti vain hoitaa huolellisesti, että kroppa pysyi hyvin hereillä ennen ottelua, kun oli normaalia pitempi odotusaika. Nyt syömme hyvin ja lähdemme matkaan normaalisti.

» Lähetä palautetta toimitukselle