Damien Fleury Unkari-voiton jälkeen: "Totta kai on helpompaa pelata ilman paineita"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Damien Fleury iski Unkarin verkkoon Ranskan toisen osuman.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Ranska möyhensi Unkarin tiistaina peräti lukemin 6−2. Ranskan ei tarvitse ensi vuoden kisaisäntä pelätä putoamista, joten putoamista vastaan pyristelevää Unkaria vastaan joukkue pystyi esiintymään paineitta.

Ranskan ei tarvitse tänä vuonna pudotusta pelätä, sillä vuoden päästä MM-kisat pelataan Saksassa ja Ranskassa. Paikka ensi vuonna korkeimmala tasolla on siis selvä, vaikka tulokset olisivat kuinka huonoja.

− Ei meillä ole minkäänlaisia paineita, kunhan teemme vain parhaamme, Vaasan Sportiakin edustanut Ranskan Damien Fleury naurahti.

Ilman paineita pelaaminen antaa edun etenkin, kun vastassa on pudotusta pelkäävä joukkue, kuten Unkari. Tiistaina Ranska möyhensi unkarilaiset peräti 6−2.

− Totta kai se on helpompaa pelata ilman paineita, mutta emme me halua viimeiseksi. Yritämme vain nauttia ja pelata niin hyvin kuin mahdollista, Fleury kuvaili.

Ranskan toisen maalin iskenyt Fleury oli syystäkin tyytyväinen voitetun ottelun jälkeen. Unkari oli kovasta taistelusta huolimatta täysi vastaantulija.

− Tiesimme heidän tulevan kovaa ja luistelevan paljon. Odotimme vaikeaa peliä, ja mielestäni onnistuimme hyvin. Ottelu oli sellainen kuin odotimmekin. Pelasimme heitä vastaan marraskuussa, jolloin he olivat todella hyviä, ranskalaishyökkääjä kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle