Corey Perryltä laimeat kehut Suomelle – ei muistanut törmäystä Laineen kanssa

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Kanadan kapteeni Corey Perry on kerännyt MM-turnauksessa jo tehot 4+4, mutta Leijonia vastaan laituri pääsi pöytäkirjaan vain kahden minuutin rangaistuksen muodossa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Corey Perry ei alkanut selitellä joukkueensa tappiota Suomea vastaan, vaan kehui Leijonien peliä ympäripyöreästi. Yhteentörmäystä Patrik Laineen kanssa Kanadan kapteeni ei myöntänyt muistavansa.

Leijonat oli Kanadaa vastaan avauserän jyrän alla, mutta puolusti tiiviisti, eikä Kanada saanut osumia. Pikkuhiljaa Suomi paransi otteitaan ja voitti lopulta vakuuttavin 4−0-lukemin.

− Meillä oli loistava alku, mutta he keksivät keinot parantaa ja saivat osumia, Kanadan Corey Perry tyytyi toteamaan.

Kentällä nähtiin ajoittain pientä tönimistä ja tunteiden kiehumista, minkä Perrykin myönsi. Anaheim Ducksin laiturin mukaan vastus oli edellisiä parempi, mutta ei yltynyt silti ylistämään vastustajaa.

− Pelissä oli paljon tunnetta aivan varmasti. He pelasivat hyvin, heidän pelinsä rakenteet olivat kunnossa. Teimme vain virheitä, ja kun ne saadaan pois, niin kaikki on hyvin, Perry kuvaili.

Suomessa paljon keskustelua ja parranpärinää herätti tilanne, jossa Perry luisteli päin Patrik Lainetta, ja laitureiden polvet osuivat yhteen. Moni tulkitsi tilanteen niin, että Perry tarkoituksella törmäsi suomalaishyökkääjään.

− En muista mitään. Ei häneltä tainnut jäädä vaihtoakaan väliin? En muista tilannetta yhtään, Perry vastasi nopeasti.

Tappion myötä ja Venäjän voitettua Moskovassa, saa Kanada puolivälierissä vastaansa Ruotsin.

− Nyt meidän pitää keskittyä seuraavaan peliin. Jos siinä häviämme, tiedossa on kotimatka. Meidän pitää käydä läpi, millainen joukkue heillä on ja olla valmis, kun ottelu alkaa, Perry totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle