HPK - JYP
KOO - KÄR
TAP - SAI
TPS - KAL
JUK - PEL
ÄSS - IFK
OTT - CBJ 2.00
DET - MIN 2.30
CHI - COL 2.30
CGY - ANA 4.00
VGK - WPG 5.00
BUF - WSH 20.00
NYR - NJD 20.00
STL - BOS 23.00

Ari-Pekka Selin: ”Pelaaminen meni puskemiseksi”

CHL / Haastattelu
Ari-Pekka Seliniä ei torstain peli hymyilyttänyt.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Helsingin jäähalli avasi ovensa ensimmäistä kertaa tänä syyskuun ensimmäisenä torstai-iltana, kun CHL jatkui ottelulla HIFK-HC Bolzano-Bozen Foxes. Ottelu eteni aina jatkoajan kautta voittomaalikilpailuun, jossa voiton vieraille varmisti Massimo Carozza.

HIFK-valmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi ottelua lyhyesti ja ytimekkäästi

– Sitkeä, kärsivällinen ja puolustava joukkue vei meiltä voiton tänään, totesi Selin.

Helsinkiläiset onnistuivat voittamaan Puolan mestarin GKS Tychyn lukemin 5-3, mutta hävisivät toistamiseen Bolzanolle. Lauantaina pelataan uudelleen puolalaisia vastaan ja sen jälkeen vastassa on vielä ruotsalainen Skellefteå AIK. Meneekö CHL liian vaikeaksi helsinkiläisjoukkueelle?

– Pelataan nyt lauantaina ensin puolalaisia vastaan ja mietitään sitten tulevaa. Edellisissä peleissä puolustus on ollut heikkoa. Tänään pelaaminen meni puskemiseksi ja pyörimme kulmissa. Sitä kautta Bolzano pääsi kontrolloimaan omaa puolustusta, analysoi valmentaja.

Joukkueessa näytönpaikan on saanut vasta 16-vuotias Anton Lundell. Hän pääsi jo aiemmin pelaamaan laitahyökkääjän tontilla Jukureita vastaan. Tänään hyökkääjä oli keskellä.

– Hänestä ei ole huonoa sanottavaa. Anton pelasi kypsän miehekkäästi ja rytmitti hyvin peliä. Hänet on hyvin mahdollista nähdä Liigassakin. Näissä otteluissa annamme mahdollisuuksia juuri hänenlaisilleen. Tänään oli kovat panokset ja Lundell vastasi niihin hyvin, jatkoi HIFK-käskijä.

Helsinkiin on saapunut myös puolustaja Kyle Quincey, joka pääsee tositoimiin lauantaina.

– Ensimmäinen vaikutelma hänestä on ammattimies. Quincey on jämäkkä puolustaja, joka varmasti tukee hyvin hyökkäyksiä. Testataan hänet lauantaina, lopetti Selin.

» Lähetä palautetta toimitukselle