Tappara murskasi Djurgårdenin jatkohaaveet — Fälth osui heti ensimmäisessä pelissään

CHL / Kuvakooste
CHL:n E-lohkon päätöskierroksella lohkovoittonsa varmistaneella Tapparalla ei ollut panosta ottelussa Djurgårdenia vastaan. Tukholmalaiset sen sijaan olisivat tarvinneet pisteen ottelussa varmistaakseen lohkon kakkossijan. Sitä Djurgården ei kuitenkaan saanut, vaan tamperelaiset olivat tylyjä isäntiä latomalla taululle viisi maalia.
Juuri joukkueeseen saapunut puolustaja Elias Fälth iski heti ensimmäisessä ottelussaan maalin alle viiden minuutin pelin jälkeen.
Joona Luoto lähetti terveisiä ruotsalaisten vaihtoaitioon päin.
Tappara pääsi pian avausmaalista jauhamaan ylivoimaa...
...ja tukholmalaisten tultua juuri täysilukuisiksi, menivät kirvesrinnat jo 2-0-johtoon.
Djurgårdenin vaihtopenkillä riitti vakavia katseita.
Yleisöä ei kotijoukkueen kannalta merkityksetön CHL-ottelu vetänyt paikalle.
Vaikka kotijoukkue hallitsikin peliä, sali maalivahti Christian Heljanko venyä kiekon eteen 43 kertaa.
Toiseen erään Djurgården lähti kahdella ylivoimalla...
...ja toivottu kavennusmaali tuli samaan tyyliin kuin kotijoukkueenkin aiemmin - vastustajan juuri tullessa täysilukuiseksi.
Illan ainoan ylivoimamaalin iski Niko Ojamäki heti kolmannen erän alkuun - lukemat 3-1.
Kymmenen minuuttia myöhemmin...
...Luoto iski Tapparalle jo ratkaisevan tuntoisen 4-1-maalin.
Tappara kaunisteli vielä tyhjään maaliin lukemiksi 5-1. Kun Djurgården jäi ilman pisteitä ja toisaalla Storhamar voitti oman ottelunsa, päättyivät tukholmalaisten CHL-pelit alkulohkoon.