Suomalaisjuniorit pääsivät kohtaamaan idolinsa Yhdysvallat-ottelun jälkeen

MAAJOUKKUE / Artikkeli
Miro Heiskanen pääsi poseeraamaan moneen yhteiskuvaan junioreiden kanssa.
Suomen ja Yhdysvaltain pelissä oli paikalla äänekäs juniorikannattajien joukko. Suomalaisjuniorit olivat olleet pelaamassa turnausta Torontossa ja pääsivät vuoden viimeisenä päivänä kannustamaan Suomea Buffaloon. Ottelun jälkeen juniorijoukkuetta tuli tervehtimään osa Suomen pelaajista.

Tapaninpäivästä saakka turnausta Torontossa pelannut Grankulla IFK:n 2004-syntyneiden junioreiden joukkue pääsi nautiskelemaan turnaushopean päälle Suomen otteista Buffalo Sabresin kotihallissa sunnuntaina.

Vaikka ottelu päättyi kaukalossa Suomen katkeraan 5−4-tappioon, ei se junioreita suuresti haitannut. Nimittäin ottelun päätyttyä Suomen joukkueesta junioripelaajia tulivat tervehtimään Miro Heiskanen, Robin Salo ja Niilo Halonen.

Jääkiekkojuniorit saivat tapaamisesta muistoksi pinssit ja tukun yhteiskuvia idoleidensa kanssa.

Grankulla IFK:n hyökkääjä Joa Laajarinne oli innoissaan, kun hän pääsi näkemään Suomen pelaajia ottelun jälkeen. Kolmikosta Heiskanen oli Laajarinteen suosikki.

− Heiskanen ei ole ehkä ihan paras Suomen joukkueesta, mutta melkein. Eeli Tolvanen on ehkä paras, Joa Laajarinne arvioi.

Joan isä Harri Laajarinne sanoi, ettei Suomen joukkueelta voi odottaa kuin MM-kultaa.

− Sitä varten pitää vähän vielä parantaa. Tänään peli oli jotenkin vaikeaa. Pitäisi olla terävämpi.

Grankulla IFK:n kanssa samassa Bell Memorial tournamentissa pelasi myös Tapparan, Helsingin IFK:n ja Jokereiden junioreita.

» Lähetä palautetta toimitukselle