Katso video: Kiekkotiedoillaan ihastuttanut 4-vuotias Jerry haastatteli idoliaan Henrik Haapalaa: "Harmittaako, kun Sami Mutanen taklasi sua?"

LIIGA / Artikkeli
Alkuviikosta somehitiksi nousseella videolla 4-vuotias Jerry Järvensivu luetteli ulkomuistista tietoa Liiga-pelaajista. Jatkoaika järjesti Jerrylle mahdollisuuden haastatella Tampereelle palannutta Henrik Haapalaa, joka on Jerryn suurin idoli.

Uskomaton muisti ja melkoinen show-mies. Niinkin voisi kuvailla vasta 4-vuotiasta Jerry Järvensivua, joka on noussut somessa suureksi suosikiksi jääkiekkovideoilla. 

Viimeisimmässä videossa Jerry luetteli ulkomuistista muun muassa Tapparan pelaajia, kun isä Sami Järvensivu sanoi pojalleen tapparalaisten pelinumeroita. Hyvä muisti ei kuitenkaan ole sukuvika, eikä asioita päntätä kotona. 

− En tiedä, mistä Jerryn muisti tulee. Se siinä onkin, että ei Jerrylle ole opetettu näitä. Hän on seurannut sivusta kiekkoa, ja hän haluaa samalla itse pelata. Pelin aikana hän tekee maaleja varusteet päällä, Sami Järvensivu sanoo.

Järvensivujen perheessä katsotaan jääkiekkoa kolmesta neljään ottelua viikossa. Perheessä kannustetaan Tapparaa, mutta pelien seuraaminen ei rajoitu pelkästään Tapparaan tai edes Liigaan.

− Itse olen Marko Anttilan vanhoja joukkuekavereita, niin on tullut katsottua Jokereidenkin pelejä. Jerry tykkää katsella niitäkin, Sami Järvensivu kertoo.

Tällä viikolla somessa levinnyt video Jerrystä ei ole suinkaan ainoa laatuaan. Viime vuonna Jerry muun muassa lauloi Liiga-joukkueiden maalilaulut yhdellä videolla.

Pienen pojan sometähteys oli Sami Järvensivusta aluksi vähän outoa, mutta pojan suosioon on alkanut tottua. 

Perjantaina Jerry pudotti avauskiekon Tapparan ja TPS:n välisessä ottelussa. Saman ottelun erätauolla Jatkoaika järjesti Jerrylle mahdollisuuden haastatella tämän suurinta idolia Henrik Haapalaa.

− Päiväkodissa on ollut kaksi kertaa halloween-bileet. Molemmilla kerroilla Jerry on halunnut olla Henrik Haapala, Sami Järvensivu paljastaa.

Pienen alkujännityksen jälkeen Jerry lateli Haapalalle kotona miettimiään kysymiä kuin vanha tekijä. 

− Harmittaako sua, kun Sami Mutanen taklas sua? Jerry muun muassa kysyy Haapalalta videolla

− Ei harmita. Harmittaa vähän Samin puolesta, kun joutui ulos pelistä, mutta ei omasta puolesta harmita, Haapala naurahtaa.

Vaikka Haapalan haastattelu sujui Jerryltä hienosti, ei pojasta tule kuitenkaan toimittajaa, vaan Jerry aikaa seurata idolinsa jalanjäljissä jääkiekkoilijaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle