HPK-luotsi Pennanen ylisti illan sankaria: "Larmille kiitokset pisteistä"

LIIGA / Artikkeli
HPK kävi hakemassa vieraspisteet Kuopiosta, kun paikallinen KalPa kaatui maalein 2-0. HPK-päävalmentaja Antti Pennanen kiitteli ottelun päätyttyä nuorta maalivahtiaan ja joukkueensa työmoraalia.

Kuopiossa KalPan ja HPK:n liigakohtaamiset jatkoivat tuttua linjaa, sillä tälläkin kertaa vierasjoukkue pääsi juhlimaan täyttä pistepottia.

Hämeenlinnalaisten päävalmentaja Antti Pennanen kehui ottelun päätyttyä maalivahti Emil Larmin iltapuhdetta.

− Saamme kiittää Emiliä siitä, että lähdemme kolmen pisteen kanssa pois, Pennanen ylisti nollapelisankariaan.

HPK aloitti ottelun kotijoukkuetta terävämmin ja johtikin kamppailua avauserän jälkeen. Pennanen odotetusti oli tyytyväinen aloitukseen vieraskaukalossa.

− Hyvä lähtö meiltä, olimme avauserässä niskanpäällä, Pennanen tulkitsi ottelun alkua.

HPK johti ottelua avauserän jälkeen, mutta joutui toisessa erässä puolustuskannalle.

− Olimme pinteessä toisessa erässä ja jouduimme ottamaan aikalisänkin, jotta saisimme hieman painetta hellitettyä, hämeenlinnalaisten käskyttäjä kertasi toisen erän tapahtumia.

Toki täysin vastaantulijana HPK ei KalPan hallitsemassa erässäkään ollut.

− Meillä oli saumat tehdä pari maalia, vaikka erä olikin selkeästi KalPan erä, Pennanen tunnusti.

Kolmannessa erässä kerho joutui edelleen pitkälti puolustuskannalle, mutta pystyi pääsääntöisesti pitämään savolaiset poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta.

− Vahva ja sitkeä puolustaminen kolmannessa erässä meiltä, Pennanen kehui omiensa taistelua KalPan jahdatessa tasoitusta päätöserässä.

− Onneksi pystyimme vähän pitämään kiekkoakin, ettei paine käynyt liian kovaksi, Pennanen päätti.