Aihesivu: Blackhawks-skandaali

Aihesivu

Blackhawks-skandaali

Jääkiekkomaailmaa ravistuttanut Chicago Blackhawksin ahdisteluskandaali on johtanut syytteisiin, eroamisiin ja Stanley Cup -pokaalin muokkaamiseen. Entisen videovalmentaja Brad Aldrichin toimista tiesivät monet organisaation sisällä, mutta asiasta vaiettiin ja uhrina esiin tullut Kyle Beach jäi ilman tukea.

Uutinen

Useita henkilöitä hyväksikäyttäneen Brad Aldrichin nimi on poistettu Stanley Cupista

3.11.2021 21:58
Chicago Blackhawksin entisen videovalmentajan Brad Aldrichin nimi on ruksittu pois Stanley Cupista.
Artikkeli

Näin Blackhawksin ahdisteluskandaali on edennyt – monta kuukautta kehittynyt saaga kulminoitui kyyneliin ja irtisanoutumisiin

3.11.2021 16:18
Chicago Blackhawksin ahdisteluskandaali on ylittänyt uutiskynnyksen useamman kerran kuluneiden kuukausien aikana. Jatkoaika kokosi kattavan uutisseurantansa asian tiimoilta yhteen.
Kolumni

Gary Bettmanin on aika siirtyä eläkkeelle – sen osoittaa ahdisteluskandaalin kömpelö käsittely

3.11.2021 7:00
Ahdisteluskandaalin uhreista piittaamaton kommentointi asettaa Gary Bettmanin tulevaisuuden NHL:n ylimpänä johtajana kysymysmerkkien alle.
Uutinen

Gary Bettman vastasi toimittajien kysymyksiin Blackhawksin ahdisteluskandaalista: "Kahden miljoonan dollarin sakko oli tilanteeseen sopiva"

1.11.2021 19:57
NHL-komissaari Gary Bettman piti maanantaina tiedotustilaisuuden, joissa hän vastasi toimittajien kysymyksiin Chicago Blackhawksin ahdisteluskandaalista.

Teemasivu

Uhri Kyle Beach on ainoa, joka on pahoitellut toimintaansa – Blackhawks vajoaa jokaisella puheenvuorollaan syvemmälle suohon
29.10.2021 9:39
NHL:n seksuaalirikoskriisissä kapteenit ja seurajohtajat ovat olleet johtamisen irvikuvia. Uhri, Kyle Beach, on sen sijaan näyttänyt parasta esimerkkiä.
Floridan Panthersin päävalmentaja eroaa – taustalla Blackhawksin ahdisteluskandaali
29.10.2021 7:31
Mestarivalmentaja Joel Quenneville eroaa Panthersin peräsimestä. Eroamisen taustalla on Blackhawks-organisaatiota ravistellut ahdisteluskandaali.
Kyle Beach tuli julkisuuteen Blackhawksin ahdisteluskandaalin uhrina – "Uskon, että kaikki pelaajat tiesivät tapahtuneesta"
28.10.2021 10:54
31-vuotias kanadalaishyökkääjä Kyle Beach on astunut julkisuuteen Chicago Blackhawksia ravistelevan ahdisteluskandaalin uhrina.
Keskiympyrä-podcast: Blackhawks kohtasi viimein menneisyytensä − seksuaalista ahdistelijaa suojelleen perinteikkään seuran toimintakulttuuri vaatii täydellisen uudistuksen
28.10.2021 9:52
Keskiympyrä-podcast pureutuu tällä kertaa NHL:n skandaaliorganisaatio Chicago Blackhawksin tarpomiseen sekä jäällä että sen ulkopuolella.
Blackhawksille Stanley Cup oli hyväksikäytön uhria tärkeämpi
27.10.2021 14:46
Chicago Blackhawksin kesän 2010 Stanley Cup -voitto asettuu synkkään valoon tuoreen tutkinnan valossa. Johtoporras GM Stan Bowmanin johdolla valitsi urheilullisen menestyksen ihmisen edelle.
Blackhawksin yritys hylätä seuraa vastaan nostetut kanteet sai painavat vasta-argumentit: ”Puolsi Aldrichin pätevyyttä valmentajana"
4.10.2021 9:00
Chicago Blackhawks yrittää saada hylätyksi molemmat seuraa vastaan nostetut kanteet, mutta kantajien asianajajan tuoreessa lausunnossa esitetään paitsi Blackhawksin pyynnön epäämistä myös perusteluita kanteiden puolesta.
The Athletic: Tuore raportti tyrmää Blackhawksiin kohdistuneen syytteen seksuaalirikoksista syytetylle Brad Aldrichille annetuista työsuosituksista
28.9.2021 8:00
Videovalmentaja Brad Aldrichia syytetään Chicago Blackhawksissa kahteen pelaajaan kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja itse seuraa positiivisten suositusten antamisesta. Tuoreen raportin mukaan Aldrich ei toimittanut suosituksia hakiessaan töihin Miamin yliopistoon.
Seksirikoskohussa ryvettynyt Stan Bowman altistaa turhaan koko Yhdysvaltain olympiajoukkueen propagandakriisille
16.9.2021 13:39
Yhdysvallat ja Kiina ovat geopoliittisia kilpakumppaneita, mutta Pekingin talviolympialaisissa isäntämaa on urheilullisesti alakynnessä. Propagandataistossa Kiina on lähtökohtaisestikin taitava, ja Yhdysvaltain GM Stan Bowmaniin kohdistuneet syytökset tarjoavat yhden aseen lisää.

Sivut