Zubrus sivussa neljästä kuuteen viikkoa

Washington Capitals-laituri Dainius Zubrus on sivussa kuukaudesta puoleentoista käsivamman takia. Zubruksen käsi operoitiin tiistaina.

Vähitellen viimevuotiseen vireeseensä päässyt Zubrus oli jo marraskuun lopussa sivussa kahdesta ottelusta käsivamman takia. Kättä hoidettiin kortisonipiikillä ja Zubrus palasi kokoonpanoon viime sunnuntain Atlanta-ottelussa iskien ensimmäisessä erässä 1-0 johtomaalin. Käsi kipeytyi kuitenkin uudelleen ensimmäisen erän aikana ja liettualaislaituri joutui jättämään ottelun kesken.

Caps laittoi Zubruksen tiistaina sairaslistalle ja kutsui farmista puolustaja Jason Doigin ottamaan ruokamyrkytyksestä kärsivän J.F.Fortinin paikan. Kauden alussa viimeisten joukossa farmiin lähetty Doig teki saman tien oivan Caps-debyytin Pittsburghia vastaan. Tuloksena syöttö ja tehotilastoihin lukema +2.