Zagreb saa suomalaisosaamista takalinjoille - Pöyhönen ja Tikkanen siirtyvät Kroatiaan

Muut Sarjat / Uutinen
Tikkasen ura jatkuu EBEL-liigassa.
Neljän KHL-kauden jälkeen paluun Itävallan EBEL-liigaan tekevä Medvešcak Zagreb hankki riveihinsä suomalaisväriä, kun Marko Pöyhönen ja Harri Tikkanen siirtyvät kroatialaisjoukkueeseen.

Marko Pöyhönen on edustanut koko tähänastisen uransa Pelicansia. 29-vuotias Pöyhönen iski lahtelaisryhmässä viime kaudella 56 ottelussa tehot 4+21. Liiga-pelejä hyökkääjän paikalta puolustajaksi siirtyneellä pelurilla on vyöllään kaikkiaan 476 kappaletta.

Harri Tikkanen pelasi kaksi edelliskautta TPS:n takalinjoilla. Viime kaudella 36-vuotias puolustaja keräsi 57 ottelussa tehot 2+6. Lappeenrantalaislähtöinen Tikkanen on edustanut Liigassa myös Lukkoa, HPK:ta sekä SaiPaa. Pelejä hänelle on kertynyt 985.

− Harri on erinomainen lisä puolustukseen EBEL-liigan tasolla. Hän on todellinen johtaja ja hänellä monen vuoden kokemus Suomen liigasta. Hän osaa hyökätä sekä puolustaa älykkäästi. Mielestämme hän voi pelata missä tilanteessa vain vastustajan parhaita pelaajia vastaan, kuvaili Medvešcakin urheilujohtaja Aaron Fox.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Artikkeli
Jégkorong: Székesfehérvárin suomalainen kuninkaallinen
Muut Sarjat | 14.1.2020 8:00