Zach Budish Jukureiden hyökkäyskalustoon − "Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta"

LIIGA / Uutinen
Budish (#24) on pelannut urallaan yliopistosarjoissa.
Kuva © Getty Images
Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Zach Budishin kanssa.

Zach Budishin sopimus mikkeliläisryhmän kanssa on 1+1-vuotinen ja se sisältää 11 Liiga-ottelun koeajan. Hyökkääjä liittyi joukkueen vahvuuteen keskiviikkoaamuna.

Viime kauden 25-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä pelasi ECHL:ssä Cincinnati Cyclonesissa ja tehtaili siellä 69 ottelussa tehot 24+34. Hän pääsi myös maistamaan AHL-vauhtia neljän ottelun verran Milwaukee Admiralsissa.

− Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. En juurikaan tiedä Suomesta tai Mikkelistä mitään, mutta aion tarttua tilaisuuteeni pelata kovassa sarjassa alusta alkaen, Budish totesi.

Raamikas (191 cm/ 100 kg) Budish pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Urallaan aiemmin NCAA-yliopistosarjaa pelannut oikealta laukova hyökkääjä tuo mikkeliläiskäskijä Risto Dufvan mukaan joukkueeseen etenkin lisävoimaa ylivoimalle.

− Harjoituspelit ovat menneet tuloksellisesti hyvin, mutta silti tuli esiin se, että tarvitsemme lisävoimaa hyökkäykseen. Tämä pätee erityisesti meidän ylivoimapelaamiseen, Dufva kertoi.

− Budish pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa. Se tuo meidän pelaamiseemme toivottavasti uutta ulottuvuutta ja saamme hänestä kaiken mahdollisen irti. Hänen sopimukseensa sisältyvä 11 liigaottelun koeaika antaa meille siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Budish on Nashville Predatorsin toisen kierroksen varaus kesältä 2009.

» Lähetä palautetta toimitukselle