TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Yli-Torkko ja Jouhkimainen huilimaan, Nöyränen jatkaa SaiPassa

LIIGA / Uutinen
SaiPan loukkaantumistilanne ei osoita minkäänlaisia parantumisen merkkejä. Joukkue sai JYP-otteluun mukaan Antti Nyrhisen, Jussi Tarvaisen ja Anssi Löfmanin, mutta samassa rytäkässä huilivuoroon siirtyivät aggressiiviset laiturit Joni Yli-Torkko ja Miikka Jouhkimainen. Bluesista lainallaolevan Pentti Nöyräsen laina-aikaa on jatkettu jouluun saakka.

Miikka Jouhkimainen sai tällin kylkeensä ja jätti leikin kesken jo ensimmäisessä erässä. Hänellä on edessään useamman viikon huili.

– Nyt vaikuttaisi siltä, että paluu tapahtuu joskus joulun jälkeen. Ihmettelen suuresti jos pääsemme tästä helpommalla, kertoo SaiPan fysioterapeutti Pertti Laakso joukkueen nettisivuilla.

Joni Yli-Torkko puolestaan sai ottelussa puujalan ja hänen tilanteensa näyttää edes hieman valoisammalta kuin Jouhkimaisen.

– Me elämme toiveissa, että hänet voitaisiin saada jo ensi viikolla kehiin, Laakso kertoi Yli-Torkon tilanteesta.

JYP-ottelussa voittomaalin tehnyt Pentti Nöyränen jatkaa SaiPassa jouluun saakka. Alunperin kolmen ottelun mittaiseksi sovittu laina Bluesista muuttui pidempiaikaiseksi Jouhkimaisen ja Yli-Torkon loukkaantumisten takia.

Jouhkimaisen ja Yli-Torkon lisäksi SaiPan sairaslistalla jatkavat Jarkko Immonen, Juho Mielonen, Valtteri Tenkanen ja Petri Koskinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle