Yli-Junnila ja Hämäläinen lainalle FPS:aan, Jokinen sivuun

MESTIS / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerhon isokokoinen laituri Juhamatti Yli-Junnila pelaa kolmen ottelun lainapestillä Forssan Palloseuran riveissä. Joukkueen mukaan liittyi myös aivan keskiviikkoisen TuTo-ottelun alla Tapparan sentteri Ville Hämäläinen FPS:n Keskushyökkääjä Rami Jokinen on useita viikkoja sivussa jalkavamman johdosta.

Harjoituskaudella vakuuttavat näytöt antanut Yli-Junnila ei ole kyennyt vakiinnuttamaan paikkaansa HPK:n pelaavassa kokoonpanossa. Tällä kaudella HPK - FPS akseli on toiminut, kun Olli Sillanpää kävi Forssassa muutaman ottelun lainalla, ja teki onnistuneen visiitin Mestikseen. Yli-Junnila tuo forssalaisten ryhmään lisää voimaa rymistelyosastolle.

Hyvään vauhtiin päässeen sentterin Rami Jokisen kausi kääntyi eilen syöksykierteeseen, kun mies loukkasi itsensä harjoituksissa.

- Jokinen loukkasi itsensä eilen harjoitusten laitatilanteessa. Mies leikattiin tänään Hämeenlinnassa ja jalka on kipsattuna ainakin nyt muutaman viikon. Lahti kommentoi Jokisen tilannetta Jatkoajalle.

Jokisen loukkaantumiseen FPS-johto on kuitenkin reagoinut nopeasti, ja tilalle on hankittu lainasopimuksella sentteri Hämäläinen. Hämäläisen sopimus on muotoa toistaiseksi.

Niin Hämäläinen kuin Yli-Junnila pelasivat jo ottelussa TuToa vastaan keskiviikko-iltana.

» Lähetä palautetta toimitukselle