Yhteistyö jatkuu SaiPan ja Imatran Ketterän välillä

LIIGA / Uutinen
Jussi Markkasella on kulttipelaajan asema sekä SaiPassa että Ketterässä.
Kuva © Riku Laukkanen - www.facebook.com/R1kuExposures
SaiPa ja Suomi-sarjaa pelaava Imatran Ketterä jatkavat yhteistyötään edelliskausien tapaan. Sopimus kattaa seurojen edustusjoukkueet sekä A-junioreiden joukkueet.

Joukkueet pyrkivät yhteistyöllä helpottamaan etenkin peliajan tarpeessa olevien A-junioreiden siirtymistä joukkueiden välillä.

— Imatralla tehdään nyt vahvaa jääkiekkotyötä sekä junioreiden, että edustusjoukkueen osalta. Niin olosuhteet kuin seuran taustaorganisaatio ovat hyvässä kunnossa. SaiPan ja Ketterän yhteistyö on nyt jo hyvin toimivaa A-junioreiden osalta, kommentoi SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi joukkueen nettisivuilla.

Yhteistyösopimus on oleellinen osa Ketterän urheilullista strategiaa, sillä seuran edustusjoukkue tähtää lähivuosina sarjaporrasta ylemmäs Mestikseen.

— Yhteistyö tarjoaa järkevän pelaajapolun nuorille pelaajille ja mahdollistaa riittävän laadukkaan A-nuorten joukkueen myös Imatralle, seuran puheenjohtaja Mikko Partanen totesi.

Vahvan siteen seurojen välillä mahdollistaa Lappeenrannan ja Imatran lyhyt maantieteellinen välimatka. Nykyisen SaiPan edustusjoukkueesta muun muassa Jussi Markkanen ja Petteri Nokelainen ovat lähtöisin Imatralta.

— Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujuvaa ja hyvä esimerkki maakunnallisesta yhteistyöstä, Kallioniemi iloitsi.

» Lähetä palautetta toimitukselle