Wright Lukon haaviin, Levokari kokeelle

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko on solminut pelaajasopimuksen 29-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Jamie Wrightin kanssa. Lisäksi Porin Ässissä viime kaudella pelannut isokokoinen puolustaja Pauli Levokari yrittää vakuuttaa raumalaiset osaamisellaan viikon koesopimuksen ajan.

Wright on pelannut NHL:ää Dallas Starsin, Calgary Flamesin ja Philadelphia Flyersin paidassa kuudella kaudella yhteensä 124 ottelun verran. Pelaamissaan otteluissa hän on tehnyt 12 maalia ja antanut 20 maaliin johtanutta syöttöä.

Syksyllä 2003 Wright solmi vapaana agenttina sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa, mutta kaudella 2003-04 hän joutui tyytymään ainoastaan farmiliigan peleihin. Tuolloin hän pelasi uransa parhaan AHL-kauden Toronto Roadrunnersissa keräten 78 ottelussa 55 pistettä.

Viime kaudella Wright pelasi AHL:ää Edmontoniin muuttaneessa Roadrunnersissa. 65 ottelussa hän teki tehot 13+15 ja kärsi 84 rangaistusminuuttia.

Vasempana laitahyökkääjänä viihtyvää Wrightia kuvataan kovaksi taklaajaksi, hyväksi kahden suunnan pelaajaksi ja keskitasoa paremmaksi luistelijaksi. Wright saapuu Raumalle ensi maanantaina ja liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi.

Pauli Levokari harjoittelee viikon verran Lukon mukana ja yrittää vakuuttaa Jarmo Tolvasen taidoillaan. Lukko pelaa ensi viikon keskiviikkona harjoitusottelun Turun Palloseuraa vastaan Uudessakaupungissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle