Wolski Floridaan, Bishop Ottawaan

NHL / Uutinen
NHL-kausi on kovassa vauhdissa. Jatkoaika seuraa sopimus-, pelikielto- ja loukkaantumisuutisia tiiviisti.

St. Louis Blues on kaupannut maalivahti Ben Bishopin Ottawaan. Senators puolestaan lähetti St. Lousiin toisen kierroksen varausvuoron vuoden 2013 draftissa. Senators myös ilmoitti solmineensa Bishopin kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen, sillä muuten 25-vuotiaasta Bishopista olisi tullut ensi kesänä rajoittamaton vapaa agentti.

Ottawa tarvitsi maalivahti, sillä heidän ykkösmolarinsa Craig Anderson loukkasi pikkusormensa ruokaa valmistaessaan ja on toistaiseksi sivussa korjausleikkauksen vuoksi. St. Lousilla puolestaan on kokoonpanossa kaksi tällä kaudella hyvin pelannutta NHL-vahtia - Brian Elliott ja Jaroslav Halak - joten heillä oli varaa kaupata AHL:ssä loistanut Bishop muualle.

Wolski Floridaan

New York Rangers on kaupannut hyökkääjä Wojtek Wolskin Florida Panthersiin, joka antoi vaihdossa puolustaja Michael Vernacen sekä vuoden 2013 kolmannen kierroksen varausvuoron.

29-vuotias Wolski pelasi Rangers-paidassa vain 9 ottelua, joissa teki pisteet 0+3=3.

Vernace on viettänyt kautensa pääosin AHL:ssä.

Hemsky pysyy Edmontonissa

Edmonton Oilers on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Ales Hemskyn kanssa. Sopimus on arvoltaan 10 miljoonaa dollaria.

Hemskyn oli etukäteen yksi siirtorajan kuumimmista nimistä, mutta uuden sopimuksen myötä hän pysyy Edmontonissa vuoteen 2014 saakka. Hemsky on tällä kaudella tehnyt 48 ottelussa pisteet 5+22=27.

Zidlicky Devilsiin

New Jersey Devils on hankkinut puolustaja Marek Zidlickyn Minnesota Wildista. Kaupassa Devils antoi Minnesotalle puolustaja Kurtis Fosterin, hyökkääjät Stephane Veilleux'n ja Nick Palmierin sekä vuoden 2012 toisen kierroksen varausvuoron ja mahdollisen viidennen kierroksen varausvuoron vuodelle 2013.

Foster ja Veilleux palaavat tuttuihin maisemiin, sillä kumpikin on aiemmin urallaan edustanut Minnesota Wildia. Palmieri puolestaan on pelannut kolme kautta Devils-organisaatiossa.

Zidlicky on tehnyt tällä kaudella 41 ottelussa vaatimattomat tehot 0+14=14.

Mitchell jatkaa Los Angelesissa

Los Angeles Kings on tehnyt kahden vuoden ja 7 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen puolustaja Willie Mitchellin kanssa.

34-vuotias Mitchell on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua tehoin 3+9=12

Carter Los Angelesiin

Columbus Blue Jackets on kaupannut hyökkääjä Jeff Carterin Los Angeles Kingsiin vaihdossa puolustaja Jack Johnsoniin sekä Kingsin ensimmäisen kierroksen varausoikeuteen tämän tai ensi vuoden varaustilaisuudessa.

Carter saapui Columbukseen viime kesänä Philadelphiasta. Hänen alkukautensa on mennyt pitkälti penkin alle loukkaantumisten myötä, 39 ottelussa pisteitä on kertynyt vasta 25. Kingsissä Carter pääsee pelaamaan Philadelphian vuosilta tutun keskushyökkääjän Mike Richardsin kanssa.

Johnson on pelannut toisiksi isoimmat minuutit Kingsin puolustuksesta tällä kaudella ja on onnistunut saalistamaan 61 ottelussa 24 pistettä.

Bertuzzi jatkaa Detroitissa

Detroit Red Wings on tehnyt kaksivuotisen ja 4,15 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen hyökkääjä Todd Bertuzzin kanssa.

Bertuzzi ansaitsee sopimuksen ensimmäisestä kaudesta 1,975 miljoonaa ja toisesta kaudesta 2,175 miljoonaa dollaria.

- Todd viihtyy täällä ja halusimme pitää hänet täällä. Hän on ollut hyvä vahvistus joukkueeseemme ja tehnyt tasaisesti 40 pistettä kaudessa. Tuollaista isokokoista ja taitavaa pelaajaa on vaikeaa löytää, Red Wingsin toimitusjohtaja Ken Holland totesi tiedotteessa.

Bertuzzi on kuluvalla kaudella tehnyt pisteet 12+17=29.

Vermette Phoenixiin

Columbus Blue Jackets on kaupannut hyökkääjä Antoine Vermetten Phoenix Coyotesiin. Vaihdossa Columbus sai Phoenixilta maalivahti Curtis McElhinneyn, vuoden 2012 toisen kierroksen varausvuoron ja myöhemmin määriteltävän viidennen kierroksen varausvuoron vuodelle 2013.

Vermette, joka teki vuonna 2010 viiden vuoden ja 18,75 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa, on kuluvalla kaudella tehnyt 60 ottelussa vaatimattomat tehot 8+19=27.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Antoinen riveihimme. Hän on älykäs ja taitava kahden suunnan sentteri, joka tulee olemaan hieno lisäys kokoonpanoomme, Coyotesin toimitusjohtaja Don Maloney totesi tiedotteessa.

Vermettellä on myös pudotuspelikokemusta 42 ottelun verran. Hän oli mukana vuoden 2007 Stanley Cup-finaaleissa, joissa hänen seuransa Ottawa Senators hävisi Anaheim Ducksille.

29-vuotias McElhinney on pelannut urallaan 69 NHL-ottelua Calgaryn, Anaheimin ja Ottawan riveissä. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on 3,09.

Quincey vaihtoi seuraa kahdesti

Colorado Avalanche on kaupannut puolustaja Kyle Quinceyn Tampa Bay Lightningiin. Vaihdossa Colorado sai Tampalta hyökkääjä Steve Downien. Kauaa Quincey ei kuitenkaan ehtinyt Lightningin mies olla, sillä hän jatkoi matkaansa saman tien Detroit Red Wingsiin, joka antoi Tampalle ensimmäisen kierroksen varausvuoron vuoden 2012 varaustilaisuudessa ja puolustajalupaus Sebastien Pichen.

Downie on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua ja tehnyt niissä pisteet 12+16=18.

Quincey puolestaan on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 54 ottelussa tehot 5+18=23. Quincey on alunperin juuri Detroitin varaus vuodelta 2003, ja hän pelasi Red Wingsin organisaatiossa viimeksi vuosina 2005-2008.

Petersille yhden ottelun pelikielto

Minnesota Wildin hyökkääjä Warren Peters on saanut yhden ottelun pelikiellon lyötyään St. Louis Bluesin David Backesia poikittaisella mailalla päähän.

Tilanne sattui lauantaina pelatussa ottelussa. Peters sai tilanteesta pelirangaistuksen. Backes jätti pelin kesken, eikä palannut enää jäälle.

Peters oli sivussa sunnuntain ottelusta Boston Bruinsia vastaan, jossa hänen paikkansa kokoonpanosta otti Chad Rau.

Poile jatkaa Predatorsin johdossa

Nashville Predatorsin manageri David Poile jatkaa seuran johtotehtävissä ainakin kauden 2014-15 loppuun. 63-vuotias Poile on Predatorsin historian ainoa manageri.

Seitsemän viime vuoden aikana Predators on selvinnyt kuudesti pudotuspeleihin, ja on vahvasti matkalla sinne myös tällä kaudella. Paras menestys on viime keväältä, jolloin joukkue selvisi ensimmäistä kertaa pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Brodziakille kolme lisävuotta Wildissa

Minnesota Wild on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Kyle Brodziakin kanssa. Hänestä olisi tullut kesällä rajoittamaton vapaa agentti.

Brodziak on tällä hetkellä Wildin kolmanneksi paras pistemies tehoin 15+14=29. Hän on edustanut urallaan myös Edmonton Oilersia, joka varasi Brodziakin vuonna 2003.

Neal jatkaa Pittsburghissa

Pittsburgh Penguins on tehnyt kuusivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä James Nealin kanssa. Uusi sopimus on arvoltaan 30 miljoonaa dollaria.

– Tuntuu todella hyvältä, että organisaatio on sitoutunut minuun näin pitkäksi aikaa. En voisi kuvitella olevani paremmassa paikassa, Neal sanoi sopimuksen julkistamisen jälkeen hetki ennen ottelua Buffalo Sabresia vastaan.

Uransa parasta kautta pelaava Neal on iskenyt 30 maalia ja 56 tehopistettä, joilla hän jakaa liigan kärkipaikan ketjukaverinsa Jevgeni Malkinin kanssa.

Kubina Philadelphiaan

Tampa Bay Lightning on kaupannut puolustaja Pavel Kubinan Philadelphia Flyersiin. Vaihdossa Flyers antoi Tampalle hyökkääjä Jon Kalinskin sekä toisen ja neljännen kierroksen varausvuorot.

Hyvänä hyökkäävänä puolustajana tunnettu Kubina on edustanut NHL-urallaan Tampan lisäksi Atlanta Thrashersia ja Toronto Maple Leafsia. Hän voitti Tampassa Stanley Cupin vuonna 2004 ja pelasi myös liigan tähdistöottelussa samana vuonna.

Kuluvalla kaudella Kubina on tehnyt Tampan paidassa pelaamissaan 52 ottelussa tehot 3+8=11.

Peverleylle kuukauden huili

Boston Bruinsin hyökkääjä Rich Peverley on sivussa 4-6 viikkoa polvivenähdyksen vuoksi. Peverley venäytti polvensa sivusiteet keskiviikon ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Peverley on tällä kaudella pelannut 49 ottelua tehoin 9+29=38.

Nashville ja Montreal vaihtoivat pelaajia

Nashville Predators ja Montreal Canadiens kävivät perjantaina vaihtokauppaa. Nashville lähetti Montrealiin Blake Geoffrionin ja Robert Slaneyn ja sai kahden hyökkääjän tilalle puolustaja Hal Gillin.

Huhtikuussa 37 vuotta täyttävä Gill oli voittamassa Stanley Cupia Pittsburgh Penguinsin riveissä vuonna 2009. Tällä kaudella hän on tehoillut pisteet 1+7. Nashville Predatorsin toimitusjohtaja David Poile kommentoi Gillin pelihistorian olevan hyödyksi joukkueelle.

– Gill tuo joukkueeseen useita asioita. Hän on kookas, pelaa hyvin alivoimaa, tuo syvyyttä puolustamiseen ja hänellä on kokemusta pudotuspeleistä, Poile kuvaili Predatorsin verkkosivuilla.

Predatorsin pois vaihtama Geoffrion on pelannut valtaosan kuluneesta kaudesta AHL-joukkue Milwaukee Admiralsissa, mutta saanee lämpimän vastaanoton Montrealissa. Geoffrionin isoisä Bernie Geoffrion voitti Canadiensin riveissä kuusi Stanley Cupia.

Moore San Joseen

Tampa Bay Lightning on kaupannut hyökkääjä Dominic Mooren San Jose Sharksiin. Vaihdossa Sharks antoi Tampalle toisen kierroksen varausvuoron vuodelle 2012. Kauppa julkistettiin juuri ennen San Josen ja Tampan välistä kohtaamista.

Luotettavana kahden suunnan hyökkääjänä tunnettu Moore on pelannut Lightning-paidassa kuluvalla kaudella 56 ottelua ja tehnyt niissä pisteet 4+19=23. Tampan lisäksi Moore on edustanut myös Montrealia.

– Dominic on erittäin monipuolinen pelaaja, jolla on kokemusta myös useista tärkeistä pudotuspeliotteluista viimeisen kahden vuoden ajalta. Hänestä tulee olemaan meille paljon apua useilla eri alueilla ja hän tuo paljon kokemusta joukkueeseemme, Sharksin toimitusjohtaja Doug Wilson totesi.

Grossman Philadelphiaan

Dallas Stars on kaupannut puolustaja Nicklas Grossmanin Philadelphia Flyersiin, joka antoi vaihdossa vuoden 2012 toisen kierroksen varausvuoron ja vuoden 2013 kolmannen kierroksen varausvuoron.

27-vuotias Grossman on tällä kaudella saalistanut 52 ottelussa tehot 0+5=5. Hän on pelannut urallaan 333 NHL-ottelua, joista kaikki Dallas Starsissa. Pelaamissaan otteluissa hän on tehnyt pisteet 3+38=41.

– Hänellä on paljon kokemusta. Hänellä on hyvät raamit ja hän on luotettava omassa päässä. Hän pystyy tappamaan jäähyjä meille ja pelaamaan myös tasakentällisin. Hän saa myös paljon jääaikaa, Flyersin GM Paul Holmgren totesi TSN-kanavan haastattelussa.

Boychuk jatkaa Bostonissa

Boston Bruins on tehnyt kolmevuotisen jatkosopimuksen puolustaja Johnny Boychukin kanssa. Sopimuksen arvo on 10,08 miljoonaa dollaria. Sopimus tuo Boychukille ensi kaudesta 3,1 miljoonaa, keskimmäisestä kaudesta 3,4 miljoonaa ja viimeisestä kaudesta 3,6 miljoonaa dollaria.

28-vuotias Boychuk on tehnyt 52 ottelussa pisteet 3+7=10.

Comrien ura ohi

Viimeksi Pittsburgh Penguinsia edustanut hyökkääjä Mike Comrie lopettaa uransa. Syynä ovat pitkään jatkuneet lonkkavaivat. Comrien lonkka leikattiin jo kolmannen kerran viiden vuoden aikana pari viikkoa sitten.

Comrie ehti pelata 589 runkosarjaottelua tehoin 168+197. Seuroja olivat Edmonton, Philadelphia, Phoenix, Ottawa, NY Islanders sekä Pittsburgh. Senatorsin paidassa hän pääsi pelaamaan Stanley Cup -finaaleja vuonna 2007. Kansainvälisillä kentillä hän edusti Kanadaa kolmesti miesten MM-kisoissa voittaen maailmanmestaruuden Suomessa vuonna 2003.

Suttonille vuosi jatkoa Edmontonissa

Edmonton Oilers on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Andy Suttonin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,75 miljoonaa dollaria.

36-vuotias Sutton on tällä kaudella tehnyt Oilers-paidassa 32 ottelussa tehot 3+9=12.

Blair Jonesilla nilkkamurtuma

Calgary Flamesin hyökkääjä Blair Jones joutuu sivuun kuuden viikon ajaksa murtuneen nilkan vuoksi.

Jones loukkaantui torstain ottelussa Phoenix Coyotesia vastaan, kun hän sai Shane Doanin laukauksen nilkkaansa.

Jones on pelannut tällä kaudella 35 ottelua Calgaryn ja Tampa Bayn paidassa, ja tehnyt pisteet 4+7=11.

Blunden sivussa polvivamman vuoksi

Montreal Canadiensin hyökkääjä Michael Blunden on sivussa 4-6 viikkoa polvivamman vuoksi. Blundenin polvi operoitiin keskiviikkona.

Blunden on tällä kaudella tehtaillut Canadiens-paidassa 28 ottelussa tehot 2+1=3.

Prospal jatkaa Columbuksessa

Hyökkääjä Vaclav Prospal on solminut yhden vuoden jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. 36-vuotiaan tshekin palkka on ensi kaudella 2,5 miljoona dollaria.

Prospal on ollut Columbuksen surkean kauden harvoja valopilkkuja. Veteraani on kerännyt kauden aikana 53 ottelussa 33 pistettä (9 maalia, 24 syöttöä) ja joukkueen sisäisessä pistepörssissä kakkosena. Yli tuhat NHL-ottelua käsittävällä urallaan Prospal on ehtinyt edustaa peräti seitsemää seuraa eli Philadelphiaa, Ottawaa, Floridaa, Tampa Baytä, Anaheimia, NY Rangersia ja viimeisimpänä siis Columbusta.

Owen Nolan lopettaa uransa

Owen Nolan lopettaa lähes 20 vuotta kestäneen NHL-uransa. Viimeksi kaudella 2009-10 NHL-kaukaloissa nähty Nolan ilmoitti päätöksestään tiistaina San Josessa. Nolan pelasi 18 NHL-kauden aikana 1200 ottelua, joissa hän teki pisteet 422+463=885. Nolan edusti uransa aikana Quebecia, Coloradoa, San Josea, Torontoa, Phoenixia, Calgarya ja Minnesotaa, Hän pelasi uransa viimeisen kauden Euroopassa edustaen Sveitsein liigassa pelaavaa Zürich Lionsia. Hän osallistui syksyllä 2011 Vancouver Canucksin harjoitusleirille, mutta ei saanut sopimusta.

Hän voitti olympiakultaa Kanadan joukkueessa Salt Lake Cityn kisoissa 2002 sekä maailmanmestaruuden Helsingissä 1997. Hänet valittiin viisi kertaa NHL-tähdistöotteluun vuosina 1992, 1996, 1997, 2000 ja 2002. Hänet muistetaan ehkä parhaiten vuoden 1997 tähdistöottelun läpiajosta, jossa hän osoitti sormella maalin oikeaa yläkulmaa ja ampui kiekon juuri sinne.

– Tiesin, että tämä päivä tulisi joskus. On vaikeaa lopettaa, kun sydän ja mieli kehottavat jatkamaan. Kehoni ei kuitenkaan enää kestä, ja se pitää hyväksyä, Nolan totesi pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Nolanin paras NHL-kausi oli 1999-2000, kun hän latoi tehot 44+40=84 ja oli kauden päätteeksi ehdolla liigan parhaalle pelaajalle jaettavan Hart Trophyn saajaksi.

Nielsen jatkaa Long Islandilla

New York Islanders on tehnyt nelivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Frans Nielsenin kanssa. Uusi sopimus on arvoltaan 11 miljoonaa dollaria. Nielsen ansaitsee sopimuksen ensimmäisestä kaudesta 2 miljoonaa ja lukema nousee joka vuosi 500 000 dollarilla ylöspäin. Sopimuksen viimeinen kausi tuo Nielsenille 3,5 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Nielsen on tällä kaudella tehnyt Islanders-paidassa pelaamissaan 51 ottelussa tehot 9+16=25.

Prosser jatkaa Minnesotassa

Minnesota Wild on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Nate Prosserin kanssa.

25-vuotias Prosser on kuluvalla kaudella pelannut Wild-paidassa 23 ottelua ja saalistanut niissä kuusi syöttöpistettä. Hän on myös viettänyt osan kaudesta AHL:ssä.

Rangers kauppasi Christensenin Minnesotaan

New York Rangers on kaupannut hyökkääjä Erik Christensenin Minnesota Wildiin. Toiseen suuntaan kaupassa matkasivat hyökkääjä Casey Wellman ja myöhemmin määriytyvä seitsemännen kierroksen varausvuoro.

Christensen on tällä kaudella tehnyt Rangers-paidassa 20 ottelussa tehot 1+5=6. Hän on tehnyt kuuden NHL-kauden aikana 62 maalia ja 156 tehopistettä.

Wellman on pelannut Wild-paidassa 14 ottelua pistein 2+5=7.

Tim Gleason pysyy Carolinassa

Carolina Hurricanes julkisti maanantaina verkkosivuillaan solmineensa neljän vuoden jatkosopimuksen puolustaja Tim Gleasonin kanssa.

Kuluva kausi on Gleasonille kuudes Carolinassa. Hän on kerännyt tällä kaudella tehot 1+13 ja on puolustajista saanut eniten peliaikaa (1,063 minuuttia).

Sopimuksen julkistamista edeltäneenä päivänä 29 vuotta täyttänyt Gleason tulee pokkaamaan neljästä kaudesta 16 miljoonaa dollaria.

Morrison Chicagoon

Calgary Flames on kaupannut hyökkääjä Brendan Morrisonin Chicago Blackhawksiin. Vaihdossa Blackhawks antoi Calgarylle puolustaja Brian Connellyn.

25-vuotias Connelly on pelannut kuluvan kauden pääosin AHL:ssä. Hän tuli Chicagoon vapaana agenttina kesällä 2009.

36-vuotias Morrison on pelannut urallaan 923 NHL-ottelua 15 kauden aikana. Hänen seurojaan ovat olleet New Jersey, Vancouver, Anaheim, Dallas, Washington ja Calgary. Morrison on tehnyt 923 NHL-ottelussa pisteet 200+401=601

Liles jatkaa Torontossa

Toronto Maple Leafs ja seuraan viime kesänä hankittu puolustaja John-Michael Liles ovat solmineet nelivuotisen jatkosopimuksen. Eri lähteiden mukaan pakin ansiot ovat jatkossa 3,875 miljoonaa dollaria kaudessa. Tämän kauden loppuun saakka Liles tienaa 4,2 miljoonaa dollaria vuodessa.

31-vuotias Liles on edustanut tällä kaudella Leafsia 34 ottelussa, joissa kiekollisesta osaamisestaan tunnettu pakki on kerännyt pisteet 4+17=21.

Venäläistähdelle kakkua

Washington Capitalsin hyökkääjä Aleksandr Ovetshkin on saanut kolmen ottelun pelikiellon Pittsburgh Penguinsin puolustaja Zbynek Michalekiin kohdistuneesta taklauksesta.

Tilanne sattui ottelun toisessa erässä. Michalek oli juuri luopunut kiekosta, kun Ovetshkin taklasi häntä päähän. Ovetshkinin luistimet irtosivat jäästä taklauksessa.

Liigan kurinpitäjä Brendan Shanahan perusteli pelikieltoa taklauksen holtittomuudella ja sillä, että taklaus osui päähän. Pelikiellon pituuteen vaikuttivat Ovetshkinin aiemmat pelikiellot ja sakot.

Ovetshkin menettää pelikieltonsa aikana lähes 120 000 dollaria palkastaan. Hän on pelikiellossa helmikuun neljänteen päivään saakka. Tähdistöotteluun osallistumista pelikielto ei estä.

Goligoski jatkaa Dallasissa

Dallas Stars on tehnyt nelivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Alex Goligoskin kanssa. Uuden sopimuksen arvo on 18,4 miljoonaa dollaria.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä Alexin pitkällä sopimuksella. Olemme sitoutuneita rakentamaan voittavan joukkueen Dallasiin ja kaikki alkaa avainpelaajien kiinnittämisestä. He ovat kokoonpanon perusta, Starsin omistaja Tom Gagliardi sanoi NHL.comille.

26-vuotias Goligoski on tehnyt 34 ottelussa 15 tehopistettä.

Brierellä aivotärähdys

Philadelphia Flyersin hyökkääjä Danny Briere on toistaiseksi sivussa aivotärähdyksen vuoksi. Hän joutui lauantain ottelussa New Jersey Devilsin puolustaja Anton Voltshenkovin kovan taklauksen kohteeksi.

Briere on jo seitsemäs Flyers-pelaaja, joka on kuluvalla kaudella kärsinyt aivotärähdysoireista. Myös Chris Pronger ja James Van Riemsdyk ovat samasta syystä sivussa.

Briere on tällä kaudella tehnyt 42 ottelussa pisteet 13+17=30.

Ferencelle kolmen ottelun pelikielto

Boston Bruinsin puolustaja Andrew Ference on saanut kolmen ottelun pelikiellon New York Rangersin puolustaja Ryan McDonaghiin kohdistuneesta taklauksesta.

Tilanne sattui lauantain ottelun jatkoajalla. Ference taklasi McDonaghin rajusti takaapäin laitaan saaden tempustaan viiden minuutin jäähyn ryntäyksestä ja automaattisen pelirangaistuksen. Rangers ratkaisi pelin tilanteesta seuranneella ylivoimalla.

– Se oli yksi vaarallisimmista taklauksista, mitä olen vähään aikaan nähnyt. Ei siitä tarvitse sanoa mitään, mitä ei olisi jo sanottu, Rangers-käskijä John Tortorella totesi TSN:lle.

McDonagh sai tilanteessa ylävartalovamman. Hän makasi pitkään jäässä ja luisteli pois kaukalosta huoltajan avustuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle