Willsie ja Moore kutsuttiin ylös, Hahl jäi alas

NHL / Uutinen
Loukkaantumiskierteen vaivaama Colorado Avalanche kutsui hyökkääjät Brian Willsien ja Steve Mooren ylös Denveriin. Flunssasta kärsinyt Riku Hahl jäi tällä kertaa kutsua vaille.

Avalanche koki Nashville-ottelussa kovia. Scott Parker loukkasi niskansa ja Vaclav Nedorost sekä Steve Reinprecht olkapäänsä. Ennestään sairastuvalla olivat Brad Larsen (nivunen) ja Dean McAmmond (selkä). Sairastupalaisista Scott Parker mahdollisesti pelaa ensin yön St. Louis-ottelussa, mutta Willsien ja Mooren ylöskutsuminen viittaisi siihen että muut loukkaantuneet eivät ehdi toipua tähän otteluun.

Brian Willsie pelasi koko viime kauden Denverissä, mutta lähetettiin kauden alussa hieman yllättäen farmiin Hersheyhin. Farmissa hän on tehnyt pisteitä yksi per peli vauhtia (15 pelissä kuusi maalia ja yhdeksän syöttöä). Willsie on yritteliäs laituri, joka pystyy pelaamaan sekä hyökkäävässä että puolustavassa roolissa.

Steve Moore pelasi ensimmäiset NHL-ottelunsa viime kaudella, mutta ei onnistunut kahdeksassa ottelussa avamaan pistetiliään. Sekä laidassa että keskellä pelaamaan pystyvän Mooren vahvimpana osa-alueena pidetään puolustuspelaamista, erityisesti alivoimapelaamista. Hersheyssä hän on saalistanut seitsemän pistettä (3+4) yhdessätoista ottelussa.

Joukkueensa pistepörsissä neljäntenä olevalla Riku Hahlilla (13 GP, 6+4) olisi ollut hyvä mahdollisuus saada kutsu Denveriin, jollei hän olisi juuri tällä viikolla kärsinyt flunssasta. Suomalaissentteri joutui olemaan sairauden vuoksi sivussa Bearsien keskiviikkoisesta ottelusta.

Sairastuminen sattui lähes huonoimpaan mahdolliseen aikaan, sillä Hahl on pelannut marraskuussa erinomaisesti. Juuri ennen joutumistaan flunssan kouriin hämeenlinnalainen keräsi pisteitä seitsemässä perättäisessä ottelussa ja teki kyseisen putken aikana viisi maalia ja sai kolme syöttöpistettä. Plusmiinus-tilastossa Hahl on kaksi pykälää plussan puolella, kun taas Willsie ja Moore ovat molemmat asteen verran pakkasen puolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle