Wild ja Hurricanes Helsinkiin

NHL / Uutinen
NHL tuo ensi syksynä kuusi joukkuetta näytille Eurooppaan. Vanhalla mantereella kautensa aloittavista joukkueista Suomeen suuntaavat Carolina Hurricanes ja Minnesota Wild.

Kuusi NHL-joukkuetta käynnistää kautensa 2010–11 Euroopassa. Ensimmäisenä tositoimiin päästään Helsingissä, jossa Hurricanes ja Wild pelaavat lokakuun seitsemäntenä ja kahdeksantena. Blue Jackets ja Sharks täyttävät Globenin 8. ja 9.10. Bruins ja Coyotes puolestaan kohtaavat 9. ja 10.10. Prahassa.

Joukkueiden valinnassa on tällä kertaa painotettu paikallisväriä, sillä tämänhetkisten kokoonpanojen perusteella peräti 18 pelaajaa pääsisi esiintymään kotimaassaan. Hurricanesin riveissä pelaavat tällä hetkellä Jussi Jokinen, Joni Pitkänen ja Tuomo Ruutu, Wildiin suomalaismaustetta tuovat puolestaan Niklas Bäckström, Mikko Koivu ja Antti Miettinen.

Sharksin ainoa ruotsalainen on Douglas Murray, mutta Blue Jacketsiä edustaa tällä hetkellä neljä ruotsalaispelaajaa. Coyotesin riveissä puolestaan on tshekkejä peräti viisi, Bruinsin kaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle