Wennbergille kuuden vuoden jatko Blue Jacketsiin

NHL / Uutinen
Wennberg oli päättyneellä kaudella Blue Jacketsin toiseksi paras pistemies.
Kuva © Getty Images
Ykkössentteri Alexander Wennberg jatkaa uraansa Columbus Blue Jacketsissa kauden 2022-23 loppuun. Kuusivuotinen sopimus tuo ruotsalaiselle 4,9 miljoonan dollarin keskimääräisen vuosiansion.

Rajoitettu vapaa agentti Alexander Wennberg pääsi sopimusneuvotteluissa yhteisymmärrykseen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Ruotsalaissentteri teki Blue Jacketsin kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen.

Wennbergin keskimääräinen vuosiansio on 4,9 miljoonaa dollaria. Kaudella 2017-18 palkka on 3,5 miljoonaa dollaria. Seuraavalla kaudella Wennbergin palkka nousee mijoonalla, ja neljän viimeisen kauden ajan palkka on 5,35 miljoonaa dollaria.

− Olemme innoissamme, että Alexander jatkaa pitkällä sopimuksella. Hän on kehittynyt tasaisesti koko NHL-uransa ajan ja alla on erinomainen kausi. 22-vuotiaasta pelaajasta on kasvamassa organisaatiomme keskeinen tekijä vuosiksi eteenpäin, kommentoi Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen uutta sopimusta.

Wennberg on Blue Jacketsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2013. Kolmen NHL-kauden aikana ruotsalaiskeskushyökkääjä on pelannut 217 runkosarjaottelua, joissa on kertynyt 119 tehopistettä. Viime kaudella Wennberg rikkoi aiemmat maali-, syöttö- ja piste-ennätyksensä.

» Lähetä palautetta toimitukselle