Weinrich kaupattiin Bostoniin

NHL / Uutinen
Vielä muutama viikko NHL:n trade deadlineen aikaa ja silti ensimmäinen merkittävämpi kauppa on tapahtunut.

Montreal Canadiens ja Boston Bruins vaihtoivat puolustajia keskenään. Eric Weinrich sai pakata laukkunsa ja suunnistaa kohti Bostonia ja Montrealiin saapuu Patrick Traverse.

Weinrich on ollut Canadiensin parhaimpia puolustajia koko seurassa olonsa ajan. Mies oli saamassa UFA-statuksen ensi kesänä ja oli ilmoittanut ettei tee Canadiensin kanssa jatkosopimusta ennen kuin tiedustelee muiden joukkueiden mielenkiintoa häntä kohtaan. Montrealin GM Savard ilmoitti samalla Weinricille, että tulee myymään miehen ennen trade deadlinea. Jos Weinrich olisi kesällä UFA:na tehnyt sopimuksen toisen seuran kanssa, Canadiensille ei olisi jäänyt käytännössä mitään käteen.

Weinrich on huhujen mukaan ollut monien huippuseurojen mielenkiinnon kohteena. Pienoinen yllätys onkin, että mies kaupattiin Bostoniin eikä mihinkään parempaan seuraan. 34-vuotias Weinrich on tehtaillut tehot 6+19 tällä kaudella pelaamissaan 60 ottelussa.

Patrick Traverse, joka jo aikaisemmin tällä kaudella kaupattiin Anaheimista Bostoniin, on laukonut 3 maalia tällä kaudella ja syöttänyt 6 pelaamissaan 52 ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle