JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

WarKis sai nimekkäitä vahvistuksia Kuopiosta

MESTIS / Uutinen
KalPan hyökkääjät Jani Väänänen ja Antti Riekkinen sekä maalivahti Juha Kauhanen pelaavat alkavalla kaudella Suomi-sarjan Warkauden kiekkoseurassa. Väänäsen sopimus on tuore uutinen, muut kuopiolaispelurit ovat liittynet varkautelaisten vahvuuteen jo aiemmin. WarKis hakee vielä yhtä uutta puolustajaa. Vahvimmin puuttuvan pakin tontille on ehdolla KalPan konkari Veli-Pekka Pekkarinen, yksi viime kauden parhaista puolustajista Mestiksessä. Varkauteen nyt siirtyneet pelaajat jäivät ilman sopimusta KalPassa kun kuopiolaisjoukkue vahvistui kesällä maalivahti Kuivalaisella ja neljällä hyökkääjällä.

Uusina miehinä WarKis:an liittyvät lisäksi pakit Petteri Serguskin ja Jani Mertanen, sekä hyökkääjät Kimmo Ahonen, Teemu Karhunen, Santtu Viljakainen, Roope Mustonen ja Jani Keränen. Viime kaudella Kuopiosta Varkauteen siirtynyt vitja Matias Miettinen- Pasi Ahosilta- Arto Kejonen on myös koossa.

WarKis:lla on nyt kuopiolaisapujen ansiosta kasassa kaikkien aikojen joukkue. Riekkinen oli viime kaudella KalPan ykkössentteri, Kauhanen Mestiksessäkin keskitasoa parempi maalivahti ja Väänänen muutaman vuoden takainen Suomen mestari TPS:n paidassa ja Mestiksen pistepörssin kolmonen Jukurinutussa. Myös joukkueen toinen maalivahti Pasi Keinänen on kokenut Mestis-jyrä. Kuopiolaislähtöinen Keinänen on viimeksi pelannut Forssassa. WarKis:n 24 sopimuspelaajasta peräti 17 asuu naapurikaupunki Kuopiossa.

Lauantain sarja-avauksessa Varkauden Kämärillä savolaiset saavat vastaansa Kotkan Titaanit. Vahvistunut WarKis tähtää Suomi-sarjalohkossaan neljän joukkoon.

WarKis:n joukkue kaudella 2003-04:

Maalivahdit: Juha Kauhanen, Mika Kelander, Pasi Keinänen.

Puolustajat: Tomi Räsänen, Antti Pyysing, Jani Mertanen, Petteri Serguskin, Antsu-Jussi Kolari, Mikko Tolvanen, Timo Savolainen.

Hyökkääjät: Kaarle Vienola, Antti Riekkinen, Matias Miettinen, Santtu Viljakainen, Lari Leppä, Kimmo Ahonen, Arto Kejonen, Risto Kovanen, Teemu Karhunen, Roope Mustonen, Jani Väänänen, Jani Keränen, Jarkko Juutilainen, Pasi Ahosilta.

(Lähde: Savon Sanomat)

» Lähetä palautetta toimitukselle