Ward jatkaa Bostonissa, Roenick San Josessa

NHL / Uutinen
Puolustaja Aaron Ward ja hyökkääjä Jeremy Roenick jatkavat ensi kaudella tämän kauden seuroissaan, Ward Boston Bruinseissa ja Roenick San Jose Sharksissa.

Veteraani Jeremy Roenick jatkaa uraansa vielä ainakin vuoden verran. Hän oli lopettamassa uraansa viime syksynä, mutta päättikin kokeilla miten pelit San Josessa sujuisivat. Kausi oli yllättävä menestys 38-vuotiaalle Roenickille, sillä hän teki yli 30 pistettä, 14 maalia ja 19 pistettä. Pudotuspeleissäkin hän onnistui maalinteossa kahdesti ja antoi kolme maalisyöttöä.

Luotettava peruspuolustaja Aaron Ward pelaa Boston Bruinsissa myös lähitulevaisuudessa. Bruins ei ilmoittanut useampivuotisen sopimuksen tarkempaa pituutta, eikä myöskään Wardin palkan suuruutta. Tällä kaudella 35-vuotias Ward teki runkosarjassa viisi maalia ja antoi 13 syöttöä. Pudotuspeleissä plakkariin kertyi vain yksi syöttöpiste.

Ward on pitkällä urallaan ehtinyt voittaa kahdesti Stanley Cupin Detroit Red Wingsissä pelatessaan ja hän oli myös SC-finaaleissa häviävällä osapuolella edustaessaan Carolina Hurricanesia.

» Lähetä palautetta toimitukselle