Wacklin vahvistamaan Hokin hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Wacklin suuntaa Kajaaniin.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Hermeksessä ja SaPKossa viime kaudella kiekkoillut Viljami Wacklin siirtyy tulevaksi kaudeksi Hokin riveihin.

Viljami Wacklin aloitti päättyneen kauden SaPKon riveissä, mutta siirtyi joulukuussa Hermekseen. 22-vuotias hyökkääjä pelasi kauden aikana kaikkiaan 48 ottelua, joissa syntyivät tehot 4+14.

− Wacklinilla on hieman vaikea kausi takana, kun syksyllä pelit eivät lähteneet käyntiin Savonlinnassa pelaajan toivomalla tavalla. Kevätpuolella hän pääsi Kokkolassa omalle tasolleen ja nyt hän on hakemassa lopullista Mestis-läpimurtoa Hokissa. Wacklin on pelitaitava sentteri, joka pelaa tunnollisesti molempiin suuntiin kenttää, kuvaili Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Wacklinin tulon myötä ensi kauden keskushyökkääjät on kiinnitetty. Meillä on viisi sentteriä, joista mahtuu aina neljä kokoonpanoon eli tällekin pelipaikalle löytyy oikeanlaista kilpailua. Syksyn pelit näyttävät minkälaisen roolin kukin keskushyökkääjä pystyy itselleen joukkueesta lunastamaan.

Helsinkiläislähtöiselle Wacklinille tuleva kausi on jo kolmas Mestiksessä. Tulevan kauden tavoitteet ovat hänelle jo selvät.

− Itsellä on paljon parannettavaa viime kaudesta, joka oli vaikea henkilökohtaisesti. Tavoite on saada ehjä, pitkälle kevääseen kestävä kausi, jossa ei tule isoja heittelyitä hyvän ja huonon pelin välillä, Wacklin kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle