Vujtek palaa ritaripaitaan

LIIGA / Uutinen
HPK:n tulevan kauden miehistö sai kovan vahvistuksen kun Vladimir Vujtek allekirjoitti Pallokerhon kanssa vuoden sopimuksen.

Toissa kaudella itsensä hämeenlinnalaisten sydämiin kiekkoillut Vujtek lähti vuosi sitten rapakon taakse yrittämään NHL-läpimurtoa Pittsburghin riveissä. Peliaika jäi kuitenkin haaveeksi ja Vujtek palasi vanhalle mantereelle kasvattajaseuransa Vitkovicen joukkueeseen, josta miestä odoteltiin jo Rinkelinmäelle jouluksi. Vujtek valitsi kuitenkin Venäjän liigan ja Tsherepovets Severstalin joukkueen. Venäjällä pelaamissaan 16 ottelussa Vujtek sai aikaiseksi tehot 7 + 14.

Huima kiekkotaituri on ällistyttänyt katsojia upeilla syötöillään ja jalkakikoillaan kahden kauden ajan, joista ensimmäinen oli Porissa Ässien patapaidassa. SM-liigassa Vujtekin tehot ovat 95 ottelussa 46 + 70 = 116.

HPK halusi tsekkilaiturin joukkueeseensa palavasti, ja viimeinen askel Vujtekin jahtaamisessa oli seurajohdon juhannusmatka Tsekkeihin. Pallokerhon kannalta saalis oli makea ja Hämeenlinnassa juhannusta juhlitaan ainakin vielä yhden lisäpäivän ajan. Vujtek on HPK:lle erityisen tervetullut vahvistus, sillä joukkue menetti aimo annoksen hyökkäysvoimaa Eero Somervuoren ja Tommi Santalan jätettyä hämeenlinnalaisryhmän.

- Vujtekin saaminen takaisin Hämeenlinnaan oli todella kovan työn takana, mutta onneksi lopulta onnistuimme, kertoi toimitusjohtaja Risto Korpela HPK:n verkkosivuilla.

- Vladimir tuo joukkueeseemme kokemusta, johtajuutta ja yleisön kannalta erittäin nautittavaa virtusioosimaista kiekko-osaamista. Vlado on edelleen kannattajiemme keskuudessa erittäin suosittu ja HPK-fanit sekä hämeenlinnalaiset ihmiset yleensä olivat yksi suurimmista syistä miehen paluuseen, Korpela jatkoi Vujtekin vaikutuksesta HPK:n ryhmään.

» Lähetä palautetta toimitukselle