TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Vondrka Kärppien uusin hankinta – runkopelaajille jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien laitahyökkääjäosastolle liittyy uusi nimi Tshekistä, kun seura teki yksivuotisen sopimuksen Michal Vondrkan kanssa.

Michal Vondrkan, 28, ura suuntaa SM-liigan myötä ensimmäistä kertaa ulkomaille. Laituri on pelannut tähän mennessä 445 ottelua kotimaansa Extraliigassa.

Päättynyt kausi oli Vondrkan uran paras. Hän merkkautti runkosarjassa Slavia Prahalle 14+21=35 tehopistettä. Pudotuspeleissä Vondrka oli joukkueensa tehomies pistein 4+11=15. Näillä näytöillä Vondrka on mukana Tshekin MM-kisaleirityksessä.

– Kovinkaan paljon en tiedä suomalaisesta jääkiekosta, koska olen vain kerran käynyt Suomessa 10 vuotta sitten alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana. Tiedän kuitenkin, että liigassa on vauhtia ja taitopelaajia arvostetaan. Kärpät valitsin, koska seuralla on erinomainen maine maailmalla, Vondrka toteaa.

Kärpät palkitsi myös jatkosopimuksilla päättyneen kauden luottopelaajiaan. Tammikuun siirtorajalla Ouluun siirtyneet sentteri Ivan Huml ja puolustaja Jan Snopek jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla Kärpissä.


Huml sai hyvistä otteistaan jatkosopimuksen.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

– Huml oli yksi onnistujista viime kaudella. Hän on tehokas, erittäin hyvä kahden suunnan sentteri, jonka saavuttua joukkueen ykkösnyrkistä tuli toimiva kokonaisuus, urheilutoimenjohtaja Harri Aho näki.

Tshekkikaksikon lisäksi Kärppien riveissä jatkaa myös luottopuolustaja, päättyneellä kaudella kapteenina toiminut Ilkka Mikkola. Mikkolan sopimus kattaa ensi kauden lisäksi optiomahdollisuuden myös kaudesta 2012–2013.

– Mennyt kausi on nieleskelty. Nyt alkavat akut taas olla täynnä ja uuteen kauteen voi alkaa valmistautua kovalla asenteella. Parannettavaa jäi paljon, joten motivaatiota riittää. Nyt on meistä pelaajista monella aikaa laittaa itsensä huolella kuntoon, Mikkola totesi.

Kokeneiden pelaajien lisäksi Kärpät satsaa myös tulevaisuuteen. Seura teki kolmivuotisen sopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjä Markus Korkiakosken kanssa. Päättyneellä kaudella hän teki A-juniorien SM-sarjassa 17+20 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle