TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Vladimir Sicak TPS:n riveihin

LIIGA / Uutinen
TPS vahvistaa puolustustaan HPK:ssa aiemmin kiekkoilleella Vladimir Sicakilla. Aiemmin neljä kautta Hämeenlinnassa pelannut tsekkipakki siirtyy Turkuun Elitserien-joukkue MoDosta. Sicakin ja TPS:n sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kauden 2006-07.

Vladimir Sicak vahvistaa Turun Palloseuran vähälukuista puolustuskalustoa loppukauden ajan. 25-vuotias puolustaja siirtyi täksi kaudeksi HPK:sta Elitserienin MoDon riveihin.

Kausi ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti. Loukkaantumisista kärsinyt ja vähälle peliajalle jäänyt Sicak keräsi 35 ottelussa ainoastaan yhden syöttöpisteen ja 12 jäähyminuuttia. MoDo ja Sicak purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä keskiviikkona.

Kaudet 2001-2005 Hämeenlinnassa pelannut pieni mutta pippurinen puolustaja ehti aiemmalla liigaurallaan esiintyä 258 kertaa HPK:n paidassa. Näissä otteluissa hän viimeisteli 44 maalia ja antoi 41 maalisyöttöä.

TPS on hakenut koko kauden ajan täydennystä puolustukseensa. Mika Lehtisen kauden päätyttyä polvivammaan turkulaisseuralla on ollut käytössään ainoastaan seitsemän pelikuntoista puolustajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle