TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Vladimir Kolek Hokin peräsimeen

MESTIS / Uutinen
Toiseen Mestis-kauteensa valmistautuva Kajaanin Hokki julkisti tänään seuraajan Timo Meriläiselle. Päävalmentajana tulevalla kaudella toimii yhden vuoden sopimuksen tehnyt 39-vuotias tsekki Vladimir Kolek, joka menneellä kaudella toimi joukkueen kakkosvalmentajana ja puolustajien peluuttajana.

Mittavan pelaajauransa kauteen 2001-2002 ja sarjanousuun Suomi-sarjasta Mestikseen päättänyt Kolek on tyytyväinen, että voi jatkaa Hokissa ja saa kokeilla päävalmentajana.

- Kiitos Edustushokille, että saan mahdollisuuden päävalmentajana. Toivottavasti oma valmentajaura on edessä, kertoo 1990-luvun alussa Kajaaniin pelaamaan tullut Kolek.

Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen on tyytyväinen uuteen päävalmentajaan.

- Kolek on ollut yksi Hokin menestyksen kulmakivistä henkisellä vahvuudellaan, ja piinkova asenne työntekoon tuo menestystä varmasti lisääkin. Kolek johtaa Hokin valmentajana kohti mestaruuspelejä, sanoo Hakkarainen ja lisää, että Hokki on asettanut tavoitteeksi olla mestaruustaistossa kolmen vuoden sisään.

Samassa tilaisuudessa Hokki nimesi myös uuden kakkosvalmentajan. Tehtävään valittiin Kari Niemi, joka pelaajaurallaan pelasi mm. kahdeksan kautta Hokissa. Valmentajana Niemi on toiminut Hokin edustusjoukkueen (silloin 2. divisioonassa) lisäksi juniorijoukkueissa, kuluneen kauden Hokin B-junioreissa ja kauden 2001-2002 Hokin C-nuorten SM-sarjajoukkueessa.

Manageri Hakkaraisen mukaan Niemi on kokenut kiekkomies ja näkee Kolekissa ja Niemessä kaksikon, jolla homma toimii. Päävalmentaja Kolekin mielestä kakkosvalmentajan valinta on tärkeä osa joukkueen menestystä. Hän on tyytyväinen, että seurajohto päätyi valinnassaan Niemeen.

- Systeemi ja kurinalaisuus pitää joukkueen tekemisissä olla. Pelaajien täytyy tehdä kovasti töitä. Tavoitteemme on mennä pudotuspeleihin. Emme halua sijoittua huonommin kuin tänä vuonna, Kolek tuumii.

Joukkueen tulevasta pelityylistä Kolek ei vielä osaa sanoa, koska jatkavista pelaajista ei ole täyttä varmuutta. Mies toivoo kuitenkin joukkueeseen 3-4 kokeneempaa pelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös