ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Viuhkolan paluulle sinetti

LIIGA / Uutinen
SM-liigan kärkijoukkue Oulun Kärpät vahvistuu entisestään. Seura vahvisti odotetusti Jari Viuhkolan siirron takaisin kotikaupunkinsa jääkiekon lippulaivaan.

Viime vuosien valovoimaisimpiin liigahyökkääjiin kuuluva Jari Viuhkolan on jälleen Oulun Kärppien mies. Sopimus kestää kevääseen 2009 asti.

Jatkoaika uutisoi Viuhkolan todennäköisestä paluusta jo lauantaina, ja nyt siirto vahvistettiin. Alkukaudella Viuhkola pelasi New Jerseyn farmijoukkue Lowell Devilsissä, mutta läpimurto jäi tekemättä.

Suomalaishyökkääjän Amerikan-valloitusta jarruttivat myös selkävaivat. Niiden vuoksi hän ei pääse Kärpissäkään heti pelaavaan kokoonpanoon. Viuhkolalla on välilevyvamma, joka painaa hermoa.

- Seitsemään viikkoon en ole luistellut, mutta kuntoutuminen on edennyt hyvään suuntaan. Nyt alkavat tutkimukset, testit ja kuntoutus Oulussa. Vielä on vaikea sanoa, milloin olen pelikuntoinen. Toivottavasti pian, Viuhkola sanoo.

27-vuotias Viuhkola on edustanut SM-liigaurallaan ainoastaan Kärppiä. Hän on pelannut 329 runkosarjaottelua tehden 238 pistettä. Pudotuspeleistä hänellä on tilillään 75 ottelua ja 57 pistettä. Viuhkola on saavuttanut Kärpissä kolme SM-kultaa, yhden hopean ja yhden pronssin.

» Lähetä palautetta toimitukselle