ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Viuhkola jatkaa Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Pahoista selkävaivoista kärsinyt Jari Viuhkola jatkaa uraansa tutussa kärppänutussa. Samalla oululaisseura tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Ville-Matti Koposen kanssa.

Jari Viuhkola, 31, ei pystynyt pelaamaan kaudella 2010–2011 ainuttakaan ottelua. Myös muutama edellinen talvi meni piloille vammojen takia ja ura Pohjois-Amerikassakin jäi tyngäksi selkävaivojen vuoksi.

Paluu kaukaloon siintää kuitenkin miehen silmissä ja hän odottaa olevansa pelikunnossa, kun pelit syksyllä jälleen alkavat.

– Olen tyytyväinen, että näin vaikeasta tilanteesta pystyimme sopimaan jatkon. Olen iloinen, että saan jatkaa uraani Kärpissä. Terveys on nyt hyvällä mallilla: pystyn harjoittelemaan monipuolisesti. Nyt uuden kauden alkuun on niin paljon aikaa, että pystyn järkevästi ja maltilla etenemään kohti pelikuntoa. Katse on kohti loppukesän treenipelejä, yksivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Viuhkola kertoo.

Valmennukselle kokeneen sentterin jatkaminen on mieluinen asia.

– Minä olen seurannut häntä kahdesta perspektiivistä. Vastustajan valmentajana en useinkaan merkannut yksittäisiä vastustajan pelaajia, mutta Jari Viuhkola on aina ollut huomioitava. Kun hän oli jäällä, vastustajan on oltava ekstrahereillä. Kärppävalmentajana taas on ollut hienoa huomata, millainen kokoava voima hän on joukkueelle, vaikka vain käydessään kääntymässä pukukopissa, hehkuttaa Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta.

– Jos kaikki menee hyvin, meillä on Viuhkolan myötä kasassa mahtava sentteripaketti. Liikaa ei kuitenkaan saa taakkaa hänelle kasata. Pääasia on, että hän pystyisi pelaamaan ehjän kauden.


Jari Viuhkolan ura jatkuu tutuissa maisemissa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Ville-Matti Koponen, 27, nousi Kärppien päättyneen kauden liigarinkiin Mestiksen K-Laserista. Lopulta mies siirtyi petolaumaan siirtorajalla ja kuului vakiokokoonpanoon koko kevään ajan. Hänen tuore sopimuksensa on 1+1-vuotinen.

– Koponen on harvinaisen monipuolinen kaveri. Pääosan viime kauden otteluistaan hän pelasi puolustavassa roolissa, mutta harvoin olen nähnyt yhtä notkeasti roolitettavaa kaveria kuin hän on. Koponen on erinomainen aloittaja ja alivoimapelaaja. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Laserissa hän osoitti pystyvänsä myös ylivoimapeliin, päävalmentaja toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle