ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Viuhkola ja Bäckström tekivät jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien tulevien kausien runko alkaa muotoutua. Torstaina Kärpät solmi kaksi tärkeää pelaajasopimusta, kun Jari Viuhkola ja Niklas Bäckström tekivät seuransa kanssa kaksivuotiset jatkosopimukset.

Liigan keskushyökkääjien kotimainen ykkönen Viuhkola, 23, on pelannut koko uransa Kärpissä ja mies halusi jatkaa kasvattajaseurassaan.

- Olen viihtynyt Kärpissä ja haluan edelleen kehittyä. Sopimuksen tekeminen kotiseuraan oli helppo ja luonteva, sanoo A-maajoukkuetason keskushyökkääjä Viuhkola, joka lähestyy kovaa vauhtia 200 liigaottelun rajapyykkiä.

Maalivahtipörssin ykkösmies ja maajoukkuemaalivahti Bäckström, 25, on myös sopeutunut mainiosti Ouluun eikä stadilaislähtöinen maalivahti haikaile muualle.

- Minä olen saanut täällä vastuuta ja onnistumisia. Kaupunki on mukava, samoin joukkuetoverit, yleisö ja fanit. Olen kehittynyt Kärppä-aikanani, eikä missään ole mitään valittamista. Täällä on erinomainen organisaatio ja joukkue eli jatkan mielelläni täällä, Bäckström sanoo, joka on maalivahtina entisestään jalostunut Oulun aikanaan.

- Meillä on tulevan kauden joukkue hyvässä muotissa, noin 20 pelaajasopimusta, myhäilee Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno.

Kärpät julkistaa ensi kauden päävalmentajan perjantaina klo 13 alkavassa tiedotustilaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle