HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Virtanen palaa JYPiin

LIIGA / Uutinen
Jyväskylän JYP ja laitahyökkääjä Antti Virtanen ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viimeksi Virtanen pelasi JYPissä toissakaudella.

175-senttinen hyökkääjä Antti Virtanen on turkulaisen TuTon kasvatti ja ehti ennen kuutta JYP-vuottaan pelata komean Mestis-uran TuTossa, Hermeksessä ja Sportissa.

Kauden 2006–2007 Virtanen pelasi Ruotsissa Skellefteå AIK:ssa, Itävallassa Linzin Black Wingseissä ja loppukausi kului Langnaussa Sveitsin karsintasarjaa pelaillen.

– Palaan JYPiin intoa täynnä. JYP on koonnut hyvän rungon joukkueeseen,jolla on täydet menestymismahdollisuudet. Vaikka olen täällä pitkään pelannut, niin en koe palaavani vanhaan. JYPissä valmentaja on vaihtunut ja organisaatio on muutenkin muuttunut, kertoo Virtanen seuran tiedotteessa.

Jo yhden kauden mittainen reppuelämä ajoi Virtasen takaisin tuttuihin maisemiin.

– Reissaamisen jälkeen arvostaa sitä, että kiekkohommissakin saa asua kotonaan. Viimeinen JYP-kauteni ennen ulkomaan-kiertuetta jätti myös nälkää. Se ei ollut pohjanoteeraus, mutta ei hyväkään kausi. Lisäksi käteni murtui tärkeissä playoff-peleissä Bluesia vastaan. Tavoitteeni onkin päästä tehoissa samoille lukemille kuin täällä aikoinaan Jarkko Immosen kanssa pelatessani pääsin, toteaa Virtanen.

JYPin valmentaja Risto Dufva ottaa 29-vuotiaan hyökkääjän avosylin vastaan.

– On hienoa saada takaisin SM-liigaan ja JYPiin näin kokenut ja meritoitunut liigapelaaja – varsinkin, kun kokeneiden pelaajien virran pääsuunta on ollut viime vuosina kohti ulkomaita. Antti on taiturimainen pelaaja, joka tuo joukkueeseen kokemuksellaan ja taidollaan monia tärkeitä asioita, Dufva kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle