TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Virkki, Pekkola, Harju ja Salminen FPS:aan

MESTIS / Uutinen
Forssan Palloseura oli aktiivinen siirtorajan umpeutuessa ja sen haaviin jäi neljä pelaajaa. HPK:n A-junioreista joukkueeseen liittyvät Jarno Virkki sekä Henri Pekkola. Puolustusta tulee lujittamaan jo kerran luistimet naulaan ripustanut FPS:n oma kasvatti Pasi Harju. Kolmanneksi maalivahdiksi tulee hetken työttömänä ollut Ville Salminen

Palloseuran uusi luotsi Kai Rautio toi mukanaan kaksi pelaajaa tullessaan Forssaan, joista ehdottomasti suurempi nimi tulee takalinjoille. HPK:n A-junioreista siirtyneellä Virkillä tullee olemaan suurehko rooli Palloseuran nykypakistossa, sillä Rautio tietää mihin nuorukainen pystyy ja aikoo käyttää hänen potentiaaliaan.

Virkille kaavailtiin joissain puheissa jo täksi kaudeksi pientä osaa HPK:n edustusjoukkueen puolustuksessa, mutta näytöt eivät kuitenkaan vielä riittäneet aivan niin pitkälle. Loppukausi Mestiksessä tekee Virkille varmasti hyvää ja loiventaa hieman porrasta SM-liigaan.

Laitahyökkääjä Pekkolalla oli HPK:n A-junioreissa menossa hyvä kausi, sillä hämeenlinnalainen teki Pallokerhon junnuissa 43:ssa ottelussa yhteensä 27 pinnaa. Pekkola tuo lievistä loukkaantumisista kärsivään FPS-hyökkääjistöön ensisijaisesti syvyyttä.

26-vuotias Pasi Harju on forssalaisille tuttu mies, sillä hän on puolustanut vihreäpaitojen takalinjoilla juniorivuosista lähtien. Viimeksi Harju esiintyi FPS:n kokoonpanossa kaudella 1999-2000; 48 ottelussa tehot 6+4 ja rangaistusminuutteja kertyi 20. Harju löi tämän kauden jälkeen luistimet naulaan opiskeluiden vuoksi, mutta palaa nyt takaisin FPS:n pakistoon.

Maalivahti Salminen pelasi alkukauden Hokissa, mutta lähti sieltä kun Pasi Häkkinen tuli valtaamaan ykkösvahdin paikan. Salmisella on varmasti korkeat odotukset FPS-pestistäänkin, mutta mikäli ykkösveskari Juha-Matti Taponen jatkaa hyviä otteitaan, Salmisella tulee olemaan täysi työ saada peliaikaa forssalaismaalilta. Salminen ei ole mukana vielä tänään Järvenpäässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle