IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Virkki ja Tiihonen SaPKon paitaan

MESTIS / Uutinen
Jarno Virkki, 22, ja Matti Tiihonen, 25, ovat torstaina alkavaan Mestis-kauteen valmistautuvan SaPKon uusimmat vahvistukset. Miesten sopimuksista uutisoi sanomalehti Itä-Savo verkkosivuillaan.

SaiPasta tuleva Virkki kiekkoili viime kaudella Mestiksen Jokipojissa. 189-senttisen ja 92-kiloisen puolustajan tilastoihin kirjattiin 36 runkosarja- ja neljä pudotuspeliottelua. Runkosarjassa mies iski pisteet 5+5, pudotuspeleissä pistetili ei auennut.

Virkin tulo perustuu SaPKon ja SaiPan kakkosvalmentaja Ari-Pekka Selinin väliseen yhteistyöhön.

- Selinin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin. Virkin kannalta siirtyminen liigaringistä alaspäin saattaa avata portit takaisin liigaan, manageri Antti Tirkkonen kommentoi Itä-Savon verkkosivuilla.

SaPKon mukana jo harjoituskaudella ollut Tiihonen pelasi viime kaudella SM-liigaa KalPan paidassa sekä Mestistä Jokipoikien ja Hokin peliasuissa. Tiihonen on joukkueelleen käyttökelpoinen pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan sekä puolustajana että hyökkääjänä.

Kuopiossa 184-senttisen ja 92-kiloisen Tiihosen saldoksi jäi 18 liigaottelua ilman tehopisteitä. Joensuussa mies pelasi yhden ottelun ilman tehopisteitä. Hokissa Tiihonen pelasi 12 runkosarjaottelua tehoilla 2+1. Kymmenessä pudotuspeliottelussa mies iski kolme maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle