Ville Viitaluoma ei jatka HPK:ssa − ura jatkuu Örebrossa

LIIGA / Uutinen
Viitaluoma siirtyy taas Örebrohon.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK ja Ville Viitaluoma ovat purkaneet sopimuksensa. Viitaluoman sopimusta oli jäljellä yksi kausi.

HPK:n kapteenina toiminut Ville Viitaluoma jättää HPK:n. Seura tiedotti asiasta maanantaina. Osapuolet ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Viitaluoma siirtyy SHL:n Örebron riveihin. Joukkue on Viitaluomalle kevään lainapestiltä tuttu.

− Haluan kiittää HPK:n koko organisaatiota kuluneista vuosista. Kiitos seuralle myös siitä, että se ymmärsi minua saadessani mahdollisuuden pelata vielä ulkomailla. Kaikki asiat HPK:ssa ovat toimineet hienosti. Lähtööni ei liity minkäänlaista dramatiikkaa. Kiitos myös HPK:n yleisölle hienoista hetkistä, jotka sain kokea täällä. Toivon HPK:lle menestystä jatkossa, kommentoi Viitaluoma seuran antamassa tiedotteessa.

Kaudella 2012-13 liigan onnistuneimpiin pelaajiin kuuluneen Viitaluoman päättynyt kausi 2013-14 Hämeenlinnassa oli tuloksellisesti heikompi. Viitaluoma ja HPK:n joukkue joutuivat lisäksi mediamyllerrykseen etenkin syksyllä, kun päävalmentajana toiminut Kai Rautio irtisanottiin vain muutaman kuukauden valmennusrupeaman jälkeen.

HPK luisui talven aikana ulos pudotuspelipaikalta. Helmikuussa Viitaluoma ja Jere Sallinen siirtyivät Örebron riveihin lainalle. Tämän jälkeen HPK kiristi tahtiaan ja ylsi lopulta pudotuspelien viimeiselle paikalle. Viiitaluoma on ehtinyt edustaa HPK:ta kahteen otteeseen, yhteensä viiden vuoden ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle