TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ville Vahalahti loppukauden sivussa

LIIGA / Uutinen
TPS:n kapteenin ja kultakypärän Ville Vahalahden saama reisivamma on odotettua pahemman ja vaatii pikaisesti leikkaushoitoa.

Ville Vahalahti joutui jättämään ottelun kesken toisen erän ensimmäisellä minuutilla, eikä kyennyt kunnolla edes kävelemään pukuhuoneeseen.

– Yksi takareiden polvea koukistavista lihaksista on revennyt kokonaan irti. Vamma ei parane itsellään, vaan vaatii leikkaushoitoa mahdollisimman nopeasti, toteaa Vahalahden reiden tutkinut ortopedi Janne Sarimo.

– Toipuminen kestänee vähintään neljä kuukautta, joten käytännössä Vahalahden pelit ovat tältä kaudelta ohi, Sarimo jatkaa.

Viime kaudella kapteeniksi noussut Vahalahti on ollut TPS:n tehokkain pelaaja. 27 ottelussa 24 (5+19) tehopistettä tehnyt hyökkääjä on SM-liigan pistepörssin yhdestoista tasapisteissä kahta ylempää sijaa miehittävien Janne Lahden ja Teemu Pulkkisen kanssa.

– Vaikka kapteeni on sivussa, niin nyt pitää mennä joukkueena eteenpäin. Uusia ratkaisijoita joukkueesta toivottavasti löytyy, kertoo HC TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori.

– Siirtoikkunan sulkeutumiseen asti ollaan muutenkin valmiudessa mahdollisiin muutoksiin, mutta nyt ollaan liikkeellä ehkä hieman aktiivisemmin, Vuori summaa.


Ville Vahalahdella on edessään pitkä huili.

» Lähetä palautetta toimitukselle