ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ville Sirén Jokerien pelaajakoordinaattoriksi – kaksi pohjoisamerikkalaista try-outille

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit on palkannut pelaajakoordinaattorikseen Ville Sirénin ja lisäksi kutsunut koeajalle yhdysvaltalaispuolustaja Jeremy Dehnerin ja kanadalaishyökkääjä Blake Gallagherin.

Ville Sirén, 46, on seuraava nimi toimitusjohtaja Jarmo Kekäkäisen vahvistuksissa Helsingin Jokerien taustaorganisaatioon. Sirén toimii Jokerien pelaajakoordinaattorina oman toimensa ohella. Hänen päätyönsä on olla St. Louis Bluesin tarkkailija Euroopassa.

Sirén on aiemmin ollut kykyjenetsijänä Washington Capitalsille ja Tampereen Ilvekselle, jota hän edusti pelaajaurallaan. Entinen maajoukkuepuolustaja pelasi urallaan 290 NHL:n runkosarjaottelua.

Jeremy Dehner ja Blake Gallagher liittyivät Jokerien vahvuuteen maanantaina. Koeaika kestää ainakin kolme viikkoa ja siihen sisältyy neljä harjoitusottelua.

Kanadalainen hyökkääjä Gallagher, 22, pelasi neljä kautta Cornellin yliopistossa. Yhdysvaltalainen puolustaja Dehner, 23, on pelannut Massachusetts-Lowellin yliopistossa ja lisäksi viime kaudella kahdeksan ottelua AHL-seura Norfolk Admiralseissa.

Jokerien ensimmäinen harjoitusottelu on 11. elokuuta Tikkurilassa, kun saksalainen Adler Mannheim saapuu vierailulle.

» Lähetä palautetta toimitukselle