Ville Peltonen Luganoon

LIIGA / Uutinen
Ville Peltonen on allekirjoittanut Sveitsin A-liigan mestarijoukkueen HC Luganon kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Seura tiedotti siirrosta omilla kotisivuillaan.

Viime kaudella Jokereissa 48 ottelussa tehot 23 + 18 = 41 nakuttanut taituri siirtyy Luganoon kolmen vuoden sopimuksella. Peltosen sopimus Luganon kanssa jatkuu vuoden 2006 kevääseen.

Peltonen toimi Jokereissa kapteenina ja herätti otteillaan mielenkiintoa myös monissa kotimaisissa ja ulkomaisissa seuroissa. Lugano veti kuitenkin pidemmän korren. Sveitsin liigan mestarina päättäneessä Luganossa pelaa myös toinen suomalainen, puolustaja Petteri Nummelin.

-Peltonen on luontainen maalintekijä ja hänellä on loistava visio pelistä. Tällä kaudella hän oli yksi Suomen liigan parhaista pelaajista ja uskomme hänen olevan hyvä myös Sveitsissä, kertoo Luganon joukkueenjohtaja Beat Kaufmann seuran kotisivuilla.

-Olen kuullut Sveitsin liigasta paljon hyviltä ystäviltäni, Petteri Nummelinilta ja Ari Sulanderilta, sanaili Ville Peltonen Luganon sivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle