Ville Kolppanen vihdoin pelikunnossa - hakee vauhtia Allsvenskanista

SHL / Uutinen
Kolppasella on kokemusta Liigasta ja KHL:stä.
Kuva © Timo Savela
Ville Kolppanen siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan SHL:ää Rögle BK:n riveihin. Alku ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, kun suomalaismaalivahti loukkaantui harjoituksissa ennen kauden alkua.

Ville Kolppanen on vihdoin pelikunnossa, ja pääse pelaamaan Allsvenskanissa Södertälje SK:n riveissä. Rögle BK:n urheilupomo Chris Abbottin mukaan kyseessä on yhden ottelun mittainen lainasopimus.

Kolppasen ensimmäinen kausi SHL:ssä sai ikävän alun, kun hän loukkaantui harjoituksissa juuri ennen kauden alkua. Kolppanen on nyt pelikunnossa ja hakee vauhtia Allsvenskanista, Rögle BK lainaa Kolppasen Södertälje SK:lle yhden ottelun mittaisella sopimuksella.

Röglen alkuperäinen suunnitelma oli, että Kolppanen olisi joukkueen ykkösmaalivahti, mutta suomalaismaalivahdin loukkaantumisen myötä seura päätti hankkia Justin Poggen korvaajaksi tontille. Poggella on ollut vaikeuksia maalinsuulla, ja 18 ottelun jälkeen päästettyjen maalien keskiarvo on 3,58 ja torjuntaprosentti 89,0.

Rögle BK:n kausi on mennyt huonosti. Joukkue on sarjataulukossa viimeisenä, mutta valmentajavaihdon jälkeen joukkue on pelannut paremmin. Cam Abbott, Rögle BK:n uusi päävalmentaja, on saanut joukkueen pelaamaan paremmin yhteen. Cam on veljensä ja seuran urheilupomo Chris Abbottin kanssa aloittanut joukkueen uudelleenrakentamista.

Chris Abbott löysi mahdollisuuden Kolppaselle hakea vauhtia Allsvenskanista, ja urheilupomo toivoo, että Kolppanen saa pelata kauden ensimmäisen pelinsä Södertälje SK:n kotiottelussa Tingsryds AIF:ää vastaan.

- Ville on vihdoin pelikunnossa, löysimme hänelle mahdollisuuden Södertäljessä. Hän harjoittelee joukkueen kanssa maanantaina ja tiistaina, ja toivottavasti hän saa pelata keskiviikkona, sen jälkeen hän palaa meille torstaina, Chris Abbott kommentoi Kolppasen tilannetta Rögle BK:n kotisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle