TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ville Koho SaiPassa vuoteen 2016 saakka

LIIGA / Uutinen
Ville Koho jatkaa SaiPassa ainakin kaksi vuotta.
Kuva © Miro Pesonen
Seitsemättä kauttaan SaiPan kapteenina toimiva Ville Koho on allekirjoittanut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus pitää Kohon sputnikeissa kevääseen 2016 saakka.

Koko SM-liiga uransa SaiPassa pelannut 31-vuotias Ville Koho tunnetaan puolustavana keskushyökkääjänä, mutta mies on kantanut joukkueen kultaista kypärää jo useamman kierroksen ajan. SaiPan pitkäaikaisin kapteeni tietääkin tarkalleen syyt, jotka helpottivat sopimuksen allekirjoittamista.

- Täällä on tehty pari kolme vuotta nousujohteisesti hyvää hommaa ja menty askel kerrallaan eteenpäin. Haluan ehdottomasti olla osa tätä prosessia ja mukana kehittämässä seuraa seuraaville tasoille. Se on yksi iso syy siihen, että näen tulevaisuuteni SaiPassa, Koho pohtii SaiPan verkkosivuilla.

SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa on samoilla linjoilla kipparinsa kanssa.

- Hän on kapteenina erittäin iso palanen tämän kauden joukkuetta ja on sitä myös seuraavina kausina. Tämä antaa SaiPallekin uskoa toiminnan kehittämiseen, kun maajoukkuetason pelaaja haluaa jatkaa seurassa ja näkee SaiPan mahdollisuutena myös menestyä, Tuomenoksa arvioi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle