TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ville Kiiskinen ja Olli Sinkkonen jatkavat Heinolassa

MESTIS / Uutinen
Keskushyökkääjät Ville Kiiskinen ja Olli Sinkkonen allekirjoittivat nimensä Heinolan Kiekon heille tarjoamiin sopimuspapereihin. Lisäksi Pelicans-yhteistyön jatko sai varmistuksen.

Ville Kiiskinen on kuulunut jo pitkään heinolalaisjoukkueen ehdottomasti tärkeimpiin pelaajiin. Toissa kaudella Kiiskinen voitti seuran sisäisen pistepörssin. Viime kausi meni penkin alle siviili- ja työelämän kiireiden vuoksi.

– Kiiskiseltä odotetaan ratkaisuja hyökkäyspäässä ja etenkin ylivoimalla. Hän tuo koppiin huimasti kokemusta ja tällä kertaa hän voi lähteä stressittömänä alkukauteen, Sinkkonen viittaa Kiiskistä viime vuonna työllistäneeseen talonrakennusprojektiin, toteaa HeKin urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen.

Olli Sinkkonen puolestaan on seuran urheilutoimenjohtaja Sinkkosen nuorempi veli. Olli on toiminut viime vuodet HeKin kapteenina ja on niin ikään tärkeä runkopelaaja.

– Kokenut kaarti jatkaa. Meillä on nyt kolme sentterin paikkaa neljästä täytetty. Odotan Ollin vielä parantavan hyvästä viime kaudesta. Sopimustarjouksia on vireillä niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille. Pelicans-yhteistyö jatkuu entisellään viime kauden tapaan. Neuvottelut Pelicansin kanssa ovat olleet antoisia, Sinkkonen lopettaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle