Ville Immonen palaa Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
SaiPassa itsensä liigan huipulle pelannut Ville Immonen palaa lyhyeksi jääneen Turun vierailun jälkeen takaisin Lappeenrantaan. SaiPan kokoonpano ensi kautta varten on nyt valmis.

Ville Immonen, 26, on kolmas paluumuuttaja Jussi Pekkalan ja Sami Kaartisen ohella seuraavan kauden SaiPa-miehistöön. Isokokoinen hyökkääjä nousi erittäin nopeasti huipulle SaiPassa.

Immonen pelasi ensimmäisen kokonaisen kautensa SM-liigassa 1997–1998, jolloin hänen kahdeksan maalia ja 18 pistettään riittivät tulokkaiden pistepörssin voittoon. Seuraavina kausina Immonen paranteli reilusti piste-ennätyksiään.

Kaudella 2000–2001 Immonen pelasi tähänastisen uransa parhaan kauden tekemällä 10 maalia ja 41 pistettä ollen samalla Vladimir Machuldan jälkeen joukkueen toisiksi paras pistemies. Hyvät esitykset toivat näyttöpaikkoja myös maajoukkueessa.

Kausi 2001–2002 oli murheellinen niin Immoselle kuin koko SaiPalle. Keväällä Immonen siirtyikin TPS:n riveihin ja miehen urakehitys otti askeleen ellei toisenkin taaksepäin.

SaiPassa Immoselle on luvassa melkoinen haaste. Joukkueessa oli vain yksi aukko ja se löytyi ykkösketjun keskeltä. Lappeenrannassa toivotaan Immosen paluuta huippukausiensa tasolle. Hänestä toivotaan myös herättäjää Machuldalle, joka myös jäi normaalitasostaan selvästi viime kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle