Ville Immonen Norjaan

LIIGA / Uutinen
SaiPassa hyökännyt Ville Immonen kiekkoilee ensi kauden Norjassa. Pitkänhuiskean Immosen uusi seura on Storhamar Dragons.

Ville Immonen, 27, solmi norjalaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella 196-senttinen hyökkääjä edusti kasvattiseuraansa SaiPaa keräten runkosarjassa tehot 14+12.

14 A-maaottelua pelannut Immonen on kiekkoillut SM-liigassa SaiPan lisäksi myös TPS:n riveissä. Yhteensä hänellä on tilastoissaan yli 300 liigaottelua ja 150 tehopistettä kahdeksan kauden ajalta.

Storhamar Dragons on vuonomaan suurseuroja ja hallitseva liigamestari. Yhteensä se on voittanut maan mestaruuden viidesti ja ollut vakiovieras finaaleissa. Vuoden 1994 jälkeen Lohikäärmeet ovat jääneet ulos loppuotteluista vain keväällä 2001.

Immosen lisäksi suomalaisväriä joukkueeseen tuo jo kolmannen kautensa joukkueessa aloittava puolustaja Antti Rahkonen, joka oli viime kaudella seuran toiseksi tehokkain pelaaja.

Suomalaiskaksikon seurakavereina Hamarissa kiekkoilee myös muutama muu suomalaisille tuttu nimi. Puolustuksen konkarina häärii vuosina 1992–1995 TPS:ssa kiekkoillut Venäjän maajoukkuepakki Aleksander Smirnov.

Nelikymppinen veteraani palasi Storhamarin riveihin vuosi sitten kahden kauden tauon jälkeen ja aloittaa nyt seitsemännen kautensa joukkueessa. Vielä viime kaudella joukkueessa pelasi myös Jarkko Väänänen.

» Lähetä palautetta toimitukselle