BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Ville Hirvonen kelpasi Ruotsiin

LIIGA / Uutinen
Ässistä lähtöpassit saanut Ville Hirvonen on löytänyt uuden seuran. Hän palaa Ruotsin Allsvenskaniin Växjö Lakersin riveihin.

Ville Hirvonen, 26, sai viime viikolla potkut sarjajumboksi jämähtäneestä Porin Ässistä yhdessä Peter Astonin ja Iikka Törnvallin kanssa. Hirvosen viime kauden seura Växjö Lakers tarttui täkyyn ja otti perinteiseksi taitosentteriksi luonnehditun tamperelaisen takaisin riveihinsä. Siirrosta kertoi Ilta-Sanomat.

Ässiin Hirvonen hankittiin kakkosketjun keskushyökkääjäksi, mutta sitä roolia hän ei pystynyt täyttämään. 21 ottelussa tehot 4+3=7 saalistanut Hirvonen putosi kauden edetessä nelossentteriksi.

Allsvenskanissa pelaavassa Växjössä Hirvonen vahvistaa seuran suomalaisosastoa. Hänen lisäkseen Växjössä pelaavat Tuomo Karjalainen, Markku Paukkunen ja Aki Heino.

Muista Ässien pois potkimista Iikka Törnvall on yhä Ässien palkkalistoilla, koska uutta seuraa ei ole löytynyt. Sen sijaan Peter Aston halusi itsekin lähteä Porista, joten hänen sopimuksensa purettiin yhteisymmärryksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle