Ville Hämäläinen palaa SaiPaan

LIIGA / Uutinen
SaiPassa viimeksi 10 vuotta takaperin kiekkoillut keskushyökkääjä Ville Hämäläinen palaa takaisin kasvattiseuransa riveihin.

SaiPa on solminut 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen Ville Hämäläisen kanssa. 30-vuotias Hämäläinen on lappeenrantalaisille jo entuudestaan erittäin tuttu kaveri, sillä aikanaan Saimaan rannoilla kiekko-oppinsa saanut keskushyökkääjä ehti pelata reilut 150 SM-liigaottelua SaiPa-paidassa ennen 10 vuotta kestänyttä kierrostaan muissa seuroissa.

Kuluvalla kaudella Hämäläinen edusti HPK:ta SM-liigassa ja Kiekko-Vantaata Mestiksessä. Hämeenlinnalaismiehistön riveissä Hämäläiselle kertyi 36 ottelussa yhdeksän (1+8) tehopistettä, kun taas sarjaporrasta alempana sentteri tilastoi viisi peliä ja kaksi syöttöpistettä.

– Vuosien varrella on vahvistunut tunne, että haluaisin pelata vielä kotikaupungissa. Nyt oli aika kypsä paluulle ja on todella hienoa tulla takaisin SaiPaan. Odotan innolla tulevaa kautta, Hämäläinen kommentoi.

– Olen urallani nähnyt vähän kaikenlaista. Ikä tuo mukanaan hyviä asioita. Uskon, että olen kypsempi ja kokeneempi, kaiken kaikkiaan kokonaisvaltaisempi pelaaja.

SaiPassa kokeneen Hämäläisen paluu otetaan ilolla vastaan.

– Ville tuo kokemusta sentteriosastolle. Hän pystyy pelaamaan montaa roolia ja on pelannut SM-liigassa pitkään, toteaa SaiPan päävalmentaja Pekka Tirkkonen tyytyväisenä.

– Näen isona arvona senkin, että hän on SaiPan kasvatti ja paluumuuttaja. Keskusteluissa tuli esiin palava halu ja motivaatio pelata SaiPassa. Hän on kierroksensa tältä erää kiertänyt ja haluaa varmasti näyttää kaikille mitä maailmalta on tarttunut mukaan.


Ville Hämäläinen palaa tuttuun SaiPa-nuttuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle