TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Ville Eskelisen kausi ohi

MESTIS / Uutinen
SaPKo joutuu tulemaan toimeen ilman Ville Eskelistä. Sanomalehti Itä-Savo uutisoi tehokkaan sentterin joutuvan leikkaukseen, mikä tarkoittaa samalla sitä, että kausi on hänen osaltaan ohitse.

Ensimmäistä täyttä kauttaan SaPKossa pelannut Ville Eskelinen, 23, loukkaantui viime keskiviikon voitokkaassa ottelussa Sportia vastaan.

Polven ristisidevammat osoittautuivat tutkimuksissa pelätyn pahoiksi, joten savonlinnalaisten on tultava loppukauden ajan toimeen ilman ykkössentteriään.

Kesken viime kauden SaPKo-asuun astellut Eskelinen ehti pelata tämän sesongin aikana 31 peliä, joissa iski kuusi maalia ja saalisti peräti 35 syöttöpistettä.

– Totta kai se näkyy, kun yksi sarjan parhaista senttereistä on sivussa. Ville on loistava kahdensuunnanpelaaja ja ollut meille etenkin ylivoimalla tärkeä, harmitteli SaPKo-valmentaja Pekka Tirkkonen lauantain Hokki-pelin jälkeen.

Tirkkosella ja Pallokerhon muulla valmennusryhmällä riittääkin jatkossa mietittävää roolitusten suhteen, sillä myös joukkueen toinen tehohyökkääjä Oskar Essen on ollut jo pitkään sairastuvalla. Pahimmassa tapauksessa myöskään Essen ei ehdi kuntoutua enää tämän kevään peleihin.

SaPKo on tällä hetkellä Mestiksessä kymmenennellä sijalla. Eroa pudotuspeliviivaan on kahdeksan ja karsintapeikkoon 12 pisteen verran, kun runkosarjaa on jäljellä enää vajaa neljännes.

» Lähetä palautetta toimitukselle