TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Vili Sopanen koejaksolle Luulajaan (päivitetty)

LIIGA / Uutinen
SM-liigan kärjessä huitelevan JYPin riveissä vaihtelevasti esiintynyt laituri Vili Sopanen vaihtaa maisemaa ainakin hetkeksi. Sarjakolmosena Elitserienissä majaileva Luleå Hockey ilmoittaa verkkosivuillaan Sopasen siirtyvän heille kahden viikon koejaksolle, minkä aikana päätetään loppukaudesta.

– Nykyinen joukkueeni johtaa sarjaa ja on pelannut hyvin. Oma roolini ei kuitenkaan ole ollut niin suuri kuin olisin toivonut, joten pääsy Luulajaan näyttämään kykyjä on minulle erittäin suuri mahdollisuus, kertoo Vili Sopanen Luleå Hockeyn verkkosivuilla.

– Toivon voivani auttaa joukkuetta voittamaan loppukauden pelejä ja toivon, että pääsisimme pitkälle kevään pudotuspeleissä. Vahvuuksiani ovat luovuus, pidän syöttelystä ja olen viime kausina osunut myös hyvin maaliin.

Kauden alusta JYPin ryhmään liittynyt 23-vuotias lahtelaislähtöinen Sopanen on pelannut JYPin paidassa 35 liigaottelua, joissa ovat syntyneet tehot 5+11. Hän pelasi myös hiljattain farmijoukkue D Teamissa Mestistä yhden ottelun, jossa viimeisteli yhden maalin. Sopimusta JYPin kanssa olisi ollut jäljellä vielä kauden 2011–2012 loppuun.

– Ratkaisu palvelee kaikkia, koska ollakseen parhaimmillaan Vili tarvitsee enemmän peliaikaa kuin meillä on ollut nyt tarjolla kovan kilpailutilanteen vuoksi, kertoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

– Toivottavasti Vilissä oleva potentiaali nousee kunnolla esiin Luulajan joukkueessa, Seppänen jatkaa.

Sopanen on Luleå Hockeyn neljäs suomalaispelaaja, sillä joukkueen riveissä Ruotsin pääsarjaa pelaavat myös Joonas Vihko, Topi Jaakola ja Janne Niinimaa.


Sopanen kokeilee siipiään kahden viikon ajan Ruotsissa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle