Vilenille ja Elorannalle pelikiellot

MESTIS / Uutinen
Jääkiekkoliiton kurinpitäjä Pirkka Antila on langettanut kolmen ottelun pelikiellot KJT:n Jaska Vilenille sekä Forssan Palloseuran Jussi Elorannalle.

KJT:n sisäisen pistepörssin johtaja Vilen ajettiin ulos Hokki-ottelussa päähän kohdistuneesta taklauksesta. KJT-kapteeni joutuu huilaamaan vierasottelut UJK:ta ja Sportia vastaan, sekä kotiottelun, jossa järvenpääläiset isännöivät TuToa. Vilen on jälleen pelikelpoinen 18.1. KalPaa vastaan.

Myös FPS:n Elorantaa kurmootettiin kurinpitäjän toimesta miehen laitataklattua Hokin Ville Nissisen ja tuomari Tom Laaksonen näytettyä miehelle päätyovea. Elorannalta jää väliin huominen KooKoo-ottelu, sekä ottelut UJK:ta ja Kiekko-Vantaata vastaan. Forssalaisyleisön ykkössuosikki palaa vihernuttuun kotiottelussa TuToa vastaan.

Molemmille joukkueille menetykset ovat varsin suuria. Samoista sijoista taisteleville joukkueille pisteet ovat tällä hetkellä kultaakin kalliimpia, sillä karsintasarjaa molemmat yrittävät välttää ja samalla kurottaa Mestiksen playoffeihin. KJT on vain pisteen päässä pudotuspeleistä, mutta kuntokäyrä näyttää vahvasti alaspäin. FPS:n käyrä on jo näyttänyt pidemmän aikaa alaspäin ja perinteinen divisioonajoukkue on ensi kertaa vuosiin todellisessa putoamisvaarassa. Kummankaan joukkueen asemia nämä pelikiellot eivät ainakaan paranna.

» Lähetä palautetta toimitukselle