Viitakoski jatkaa Ilveksessä, Vopat uutena mukaan

LIIGA / Uutinen
Ilves julkaisi torstaina kolme sopimusta. Näistä tärkeimmät olivat Vesa Viitakosken jääminen Ilvekseen, sekä Roman Vopatin siirtyminen Pelicansista. Kolmas sopimuksen allekirjoittanut pelaaja on Timo Koskela.

Vesa Viitakoski oli menneellä kaudella Ilveksen paras pistemies. Viitakoskella oli virityksiä Eurooppaan, mutta niiden kariuduttua Viitakoski päätti jatkaa Ilveksessä 1+1-vuotisella sopimuksella. Sopimuksen optio koskee mahdollista ulkomaille siirtymistä.

Roman Vopat on fyysinen hyökkääjäpelaaja, jonka sopimus Ilveksen kanssa on yksivuotinen. Vopat pystyy pelaamaan sekä sentterinä, että laiturina. Vopat siirtyy Ilvekseen Pelicansista.

Timo Koskelalle päättynyt kausi oli ensimmäinen kokonainen Ilveksessä. Koskela pystyy Vopatin tavoin pelaamaan laidassa tai keskellä. Koskela on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo ulkomailla. Koskelan seura oli Piteå Ruotsin 1-divisioonassa. Koskelan pelatessa joukkueessa, hänen oikeutensa olivat HPK:lla ja ne tulivat Ilvekselle viime kauden kaupassa, jossa myös Petr Tenkratin paperit siirtyivät Ilvekselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle