Viisi maalia kolmessa pelissä − Laine valittiin viime viikon ykköstähdeksi

NHL / Uutinen
Laine laukoi itsensä maalipörssin jaetulle kärkipaikalle.
Kuva © Getty Images
Winnipeg Jetsin Patrik Laine valittiin NHL:n viime viikon ykköstähdeksi. Brad Marchand ja Jevgeni Malkin olivat kaksi muuta valintaa.

Patrik Laineen fantastinen maalivire palkittiin valinnalla NHL:n viikon ykköstähdeksi. Maalipörssin jaetulle kärkipaikalle nousseen Laineen saldo viime viikon kolmessa pelissä oli viisi maalia. Winnipeg Jets -maalitykki ylsi myös kauden ensimmäiseen hattutemppuunsa ottelussa New York Rangersia vastaan.

Laine on päässyt pisteille 11 peräkkäisessä pelissä ja tehnyt maalin viidessä viime pelissään − osumia on syntynyt viiden pelin aikana yhteensä yhdeksän.

Viikon muut tähdet ovat Boston Bruinsin Brad Marchand ja Pittsburgh Penguinsin Jevgeni Malkin. Marchand keräsi viime viikon kolmessa pelissään tehot 4+4, maaleista kaksi oli ottelun voittomaaleja. Ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan kanadalaishyökkääjä takoi tehot 3+2.

Malkinin viime viikon saldo oli 3+5 neljässä pelissä. Venäläistähti on noussut pistepörssissä toiseksi ja on enää pisteen päässä kärkipaikasta. Malkin on päässyt pisteille kuudessa peräkkäisessä pelissä ja on kyseisellä ajanjaksolla kerännyt tehot 3+8.

» Lähetä palautetta toimitukselle